Γιώργος Ψαλτου: Έτσι με έδερνε ο Φιλιππιδης – Ο ηθοποιός μιλάει για την κακοποίηση του πάνω στη σκηνή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου περιεγραψε τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στη διάρκεια θεατρικής παράστασης τις σεζόν 2013 – 2015. Υποστήριξε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής.

Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή, ήταν η πρώτη φράση του ενώ υπογράμμισε ότι ο Φιλιππίδης τον χτυπούσε με μένος κατά τη διάρκεια της παράστασης. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2013 με τον κ. Ψάλτου ως εξωτερικό συνεργάτη και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης». Όλη την πρώτη σεζόν δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Οπως καταγγελει έπαθε θλάση και φλεγμονή, αλλά λόγω της οικονομικής του κατάστασης συνέχισε να εργάζεται. Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας, είπε ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες του ο Φιλιππίδης δε διανοείτο να ακούσει τα παράπονα του ηθοποιού και συνέχισε να τον χτυπά την ώρα παράστασης, ενώ προσπάθησε να τον βγάλει και τρελό. Τον χτύπαγε με τηλέφωνο στον ώμο και του έδινε ακόμη και σπρωξιές και γονατιές.

Η παράσταση συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά με την κατάσταση να έχει ηρεμήσει σε έναν βαθμό ώσπου περί τα τέλη της τρίτης παράτασης οπου ο Φιλιππίδης χτύπησε ανελέητα τον κ. Ψάλτου έξω από το καμαρίνι του. Από τότε και για τις επόμενες επτά παραστάσεις, σταμάτησε να τον χτυπάει, αλλά ξεκίνησε να τον εκφοβίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ