12/04/2021

Δεν ειναι ο Σπυρος Μπιμπιλας, ειναι ο Κυριος Σπυρος Μπιμπιλας

Είναι το πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες σε μια κοινωνία όπου οι πολιτικοί κρύβονται για να μην εκτεθούν με την υπόθεση Λιγναδη ενώ ο Σπύρος Μπιμπιλας βγαίνει μπροστά σαν πρόεδρος του Σωματείου των ηθοποιών και κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό σχεδόν όλων λόγω των ξεκάθαρων θέσεων του, της σκληρής και δίκαιης δουλειάς του και κυρίως λόγω του ήθους του.

Από cult φιγούρα των τηλεοπτικών σειρών έχει μετατραπεί σε παράδειγμα προς μίμηση σε μια κοινωνία και σε ένα επαγγελματικό χώρο με ιντρικες και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Από την πρώτη στιγμή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει λόγω της μαχητικότητας και της αντικειμενικότητας του. Κάνει τη δουλειά του που είναι να μάχεται για τα δικαιώματα και τα δίκια των ηθοποιών αλλά και για την ανύψωση του κύρους του κλάδου που το έχουν τσακίσει με τις παραβατικές και ανάρμοστες συμπεριφορές τους πρόσωπα που μονοπωλούν αρνητικά την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες.

Είναι ο Κυριος Σπύρος Μπιμπιλας με το Κ κεφάλαιο, ένας αγωνιστής παλαιας κοπής που δεν άφησε το σύστημα να τον καταβροχθίσει και απειλεί τωρα ο ίδιος το ξεφτιλισμένο σύστημα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ