Επιστρατεύει ξαφνικά τα μεγάλα επικοινωνιακά της μέσα η κυβερνηση: Παρέμβαση Πετσα ξαφνικά για άνοιγμα αγοράς και lockdown

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα χρόνο συμπλήρωσε η πανδημία στην Ελλάδα και η κυβέρνηση απαντά στο επικοινωνιακό κομμάτι με την επαναφορά του Στέλιου Πετσα στο προσκήνιο.

Μετά την τοποθέτηση στο υπουργείο εσωτερικών ο Στέλιος Πετσας είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ αλλά από ότι φαίνεται επανέρχεται δριμύτερος.

Έτσι βγήκε σήμερα στα κανάλια και μίλησε για το ορόσημο του Πάσχα που δεν πρέπει να το χάσουμε. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που τον Νοέμβριο υποσχόταν μίνι lockdown τριών εμδομαδων για να δουλέψουν τα καταστήματα τα Χριστούγεννα και τελικά απαγόρευσε ακόμη και τα καλαντα.

Ακόμα και τώρα βλέπουμε μια πολύ υψηλή κίνηση, ενώ η αγορά είναι κλειστή. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες για να μπορέσουμε να ρίξουμε το επιδημιολογικό φορτίο για να ανοίξει η αγορά.

Αυτά ήταν τα λόγια του. Βέβαια όταν λέει άνοιγμα της αγοράς εννοεί με μηνύματα στο 13032.

Άρα τα μέσα Μαρτίου είναι ένα χρονικό ορόσημο πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το χάσουμε. Εκτιμάμε πως μέσα Μαρτίου θα μπορέσει να ανοίξει η αγορά.

Όταν ο Πετσας απαγόρευε τα Καλαντα. Άραγε το Πάσχα θα απαγορεύσει και το τσούγκρισμα των αυγων;

Υ.Γ. Σε τι βαθμό απόγνωσης έχουν φτάσει στο Μαξίμου ώστε να ελπίζουν ξανά στον Πετσα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ