Τωρα: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολογοι σήμερα – Οι πρώτες πληροφορίες για τα σκληρά μέτρα που αποφασίζονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κεντρική ιδέα είναι ένα σκληρό lockdown σε όλη την χώρα όπου θα κυκλοφορουν ελεύθερα μόνο ο στρατός, η αστυνομία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για να χρυσώσουν το χάπι σκέφτονται να αλλάξουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα και να επιστρέψει στην παλιά ώρα, στις 21:00 αντί για τις 18:00 αλλά βέβαια οι περιορισμοί που θα ισχύουν στις μετακινήσεις θα είναι τόσο σκληροί που δεν θα έχει κανένα νόημα πλέον.

Αυστηρές περικοπές στους κωδικούς 6 και 4 με τα τα sms. Θα απαγορευτεί η χρήση του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τον κωδικο 6. Δηλαδή αν κάποιος θέλει να πάει στην Πάρνηθα για άθληση όπως ο Μητσοτάκης δεν θα μπορεί, εκτός και αν πάει με τα ποδια ως εκεί.

Αυστηροί ελέγχοι στους πεζούς ώστε να κινούνται εντός των οριων του δήμου της περιοχής τους. Και χρήση δικαιολογητικών για το βοήθεια στο σπίτι με τον κωδικό 4. Άμα πηγαίνεις να βοηθήσεις την φουκαριάρα τη μάνα σου δηλαδή θα πρέπει να έχεις χαρτί που να λέει ότι έχει όντως ανάγκη από βοήθεια.

Και βέβαια η διπλή μάσκα που έχει πολλές πιθανότητες να εφαρμοστεί και στην πράξη ώστε να αποτραπεί ακόμη περισσότερο η έξοδος από το σπίτι σε όσους δεν αντέχουν να την χρησιμοποιούν.

Υ.Γ. Τα νέα μέτρα έχουν χαρακτηριστεί πριν καν γνωστοποιηθούν επίσημα, έξυπνα νέα μέτρα, κάτι σαν τα προϊόντα που πουλάνε στα τηλε μάρκετινγκ…..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ