Αποκαλύψεις-σοκ: Ιδού βαρύτατα εγκλήματα με χρήμα-αίμα-γενετήσια που συγκαλύπτουν (και με το lockdown) πολιτικοί και στην Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί κατατείνει να καταδείξει ότι στην κορυφή της Εξουσίας,πολιτικής και δικαστικής,ανάμεσα σε πλείστους έντιμους και αξιοπρεπείς λειτουργούς της εισέρχονται εγκληματίες του κοινού ποινικού Δικαίου.Και διεθνώς.Και στην Ελλάδα.

Κορυφαίο γεγονός των τελευταίων ωρών είναι η ομολογία ενός εγκληματία(Μουσκατ) ότι είναι μέλος μιας συμμορίας,την οποία μίσθωσε ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Μάλτας Γιόργκεν Φενεκ και ανατίναξε στο αυτοκίνητό της την γνωστή δημοσιογράφο Δάφνη Καρουάνα Γκαλίζια.

Η φρικτή δολοφονία έγινε όταν η δημοσιογράφος επέμενε στην έρευνα για το πως αυτός ο μεγαλοεπιχειρηματίας έπαιρνε δημόσια έργα με μίζες σε πολιτικούς και οι διασυνδέσεις του έφταναν μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο.Κατά “συμπτωση” και ο πρωθυπουργός που αναγκάστηκε να παραιτηθεί κατηγορούμενος ότι συγκάλυπτε απο τα παρασκήνια την εξιχνίαση της δολοφονίας ονομαζόταν …Μουσκάτ.

Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ