Αθηνά Λινού: Λάθος τα νέα μέτρα, λάθος η απαγόρευση της υπαίθρου για τους πολίτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργα πράγματα. Πως γίνεται οι λοιμωξιολογοι να βρίσκουν λάθος τα μέτρα όταν οι ίδιοι τα προτείνουν; Πως γίνεται μεγάλος αριθμός των ειδικών να διαφωνεί με τα μέτρα στα κανάλια που η πλειοψηφία τους έχει προτείνει;

Σήμερα η Αθηνά Λινού με παρέμβαση της χαρακτηρίζει λάθος τα νέα μέτρα, όπως λάθος και την απαγόρευση της υπαίθρου για τους πολίτες.

Κατά την κ. Λινού, η επιδημιολογική επιτήρηση, τα μέτρα στα ΜΜΜ , στους εργασιακούς χώρους, ο έλεγχος σε κλειστούς χώρους, τα μαζικά τεστ, οι στοχευμένες ιχνηλατήσεις, δεν θα μας οδηγούσαν σε νέα ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία και σε lockdown με αναγκαιότητα να κλείσουν και πάλι ακόμη και τα σχολεία.

Είναι εγκληματικό είπε, να απαγορεύεται η κίνηση ουσιαστικά των πολιτών σε υπαίθριους χώρους, ενώ αντίθετα με μέτρα προστασίας και αποστάσεις αυτή θα αναχαίτιζε την διασπορά που τώρα απλά θα μεταφερθεί ενδο-οικογενειακά. Δυστυχώς , τόνισε, τεκμηριωμένα και επαρκή στοιχεία για το πώς έχει διαμορφωθεί επιδημιολογικά ο χάρτης της χώρας ένα χρόνο τώρα, όπως ούτε την σαφή εικόνα της διασποράς του ιού, δεν διαθέτουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ