Λουκέτο στο εστιατόριο του λίγδα Salt Bae – Έκλεισαν οι αρχές τον λεχρίτη μετά από καταγγελίες στην υγειονομική υπηρεσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Salt Bae: ”Λουκέτο” στο εστιατόριό του – Το έκλεισαν οι αρχές μετά από καταγγελίες

Salt Bae: Ο γνωστός σεφ βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι οποίες οδήγησαν τις αρχές να βάλουν λουκέτο στο εστιατόριό του.

Καλά δεν ντρέπεται ο λεχρίτης; Ο πασίγνωστος τούρκος σεφ βούταγε τα φιλοδωρήματα των υπαλλήλων του.

Ο γνωστός σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae, βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος καταγγελιών, οι οποίες και είχαν ως συνέπεια να σταματήσει, προσωρινά, το εστιατόριό του στη Βοστώνη. Συγκεκριμένα, οι αρχές διαπίστωσαν πως, πράγματι, δεν τηρείται σχεδόν κανέναν μέτρο προφύλαξης από τον κορονοϊό, σε μια χώρα ειδικά, που τα κρούσματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με την Boston Globe, ο σεφ που έγινε viral για τον ιδιαίτερο τρόπο που…αλατίζει το κρέας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την επιτροπή αδειών της πόλης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you ♥️Boston is also done ✅next … Aman dikkat Apple kuyrugu degil Nusr-Et Boston . #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Πιο αναλυτικά, οι καταγγελίες ανέφεραν πως οι σερβιτόροι δε φορούσαν μάσκες, οι πολίτες δεν διατηρούσαν τις αποστάσεις που έχουν επιβληθεί από το νόμο, ενώ οι έξοδοι κινδύνου του εστιατορίου είχαν κλειστεί από τις τεράστιες ουρές που σχημάτιζαν οι πελάτες. Συνέπεια αυτού, ήταν η επιβολή παύσης λειτουργίας του καταστήματος μέχρι νεωτέρας, ενώ η άδειά του για παροχή αλκοολούχων ποτών αναστέλλεται επ’ αόριστον, «λόγω της υπάρχουσας και επικείμενης απειλής για την δημόσια υγεία και την δημόσια ασφάλεια που προκύπτει από την συνεχιζόμενη και επανειλημμένη αποτυχία συμμόρφωσης με τα πρότυπα δημόσιας ασφάλειας Covid-19».

saltbae

«Πολλοί άνθρωποι μέσα (και άλλοι που περιμένουν απ’ έξω) δεν φορούσαν μάσκες, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων. Πολλά τραπέζια απέχουν μόλις 1,5 μέτρο και οι άνθρωποι στέκονται γύρω από το μπαρ χωρίς μάσκες. Όταν φτάσαμε δεν υπήρχε κανείς στο σταντ του ρεσεψιονίστ, αλλά όταν φύγαμε γύρω στις 21:00, υπήρχαν περίπου 20-30 άτομα που έβγαζαν selfies μαζί του χωρίς μάσκες», αναφέρει χαρακτηριστικά μια από τις καταγγελίες.

Το πλήγμα του διάσημου εστιάτορα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όχι τόσο για την οικονομική του κατάσταση, όσο για την φήμη του.

Kαταγγελίες και στη Μύκονο

Ο Salt Bae, έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για καταπάτηση του νόμου, και συγκεκριμένα για το εστιατόριο που διατηρεί στο νησί της Μυκόνου. Μάλιστα, του είχε επιβληθεί και παύση λειτουργίας του καταστήματος για 48 ώρες, αφού ανακαλύφθηκε πως δεν είχε εκδώσει αποδείξεις ύψους 25.800 ευρώ, ενώ ένας υπάλληλός του δε δίστασε να κάνει καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο Τούρκος σεφ, ”έκλεβε” τα φιλοδωρήματά τους.

nursetnurset 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ