Καλά δεν ντρέπεται ο λεχρίτης; Ο πασίγνωστος τούρκος σεφ βούταγε τα φιλοδωρήματα των υπαλλήλων του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5726716f-4b73-4c53-8db6-60f1425a9445Το ότι του «έτρωγε» τα φιλοδωρήματα και τα κράταγε για τον εαυτό του κατηγορεί ένας πρώην υπάλληλος, το αφεντικό του και διάσημο Τούρκο σεφ Salt Bae.
Κι όμως ο Τούρκος σεφ μπορεί να έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο με τα πεντανόστικα κρέατά του, όλα αλατισμένα με τον πρωτότυπο τρόπο του, αλλά την ίδια συμπάθειά φαίνεται να μην έχει και ένας πρώην υπάλληλός του.
Ετσι, λοιπόν, ένα μήνα μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τον Τούρκο σεφ να αλατίζει τον Μυστικό Δείπνο σε site της Ιορδανίας, τώρα ο Salt Bae βρίσκεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, ο πρώην σερβιτόρος που δούλευε στο εστιατόριό του, ο Μουσταφά Φτετζά κατέθεσε μήνυση εις βάρους του, ισχυριζόμενος πως κλέβει τα φιλοδωρήματά του.
Οπως ανέφερε ο υπάλληλος, ο Salt Bae συγκέντρωνε όλα τα φιλοδωρήματα των σερβιτόρων και τα μοίραζε όπως εκείνος ήθελε, αφού πρώτα τους κράταγε και «φόρο».
Στην μήνυση, λοιπόν, ο πρώην υπάλληλος του Τούρκου σεφ δήλωσε ξεκάθαρα πως ο Salt Bae κρατούσε  παράνομα μέρος των tips και μετά τα μοίραζε ισόποσα ακόμα σε άτομα που δεν τα δικαιούνταν, όπως managers και σεφ.
«Οι πελάτες πίστευαν ότι το φιλοδώρημα που έδιναν πήγαινε μόνο στον σερβιτόρο τους, όμως έκαναν λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο Fteja.
Ο πρώην υπάλληλος του Salt Bae, μάλιστα ζητά από τον Τούρκο σεφ αποζημίωση για την απόλυσή του ενώ η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο για τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ