Παρέμβαση ακόμη και του δήμου Νέας Σμύρνης προκάλεσε η ηγεμονική παρουσία των πραιτοριανών του Χρυσοχοΐδη στους δρόμους της πόλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι από τις λίγες φορές που ο Δήμος μιας πόλης βγάζει ανακοίνωση για τετοιου είδους γεγονότα. Μια ανακοίνωση στην οποία προσπαθεί μεν με κόσμιο τρόπο να κρατήσει τα προσχήματα πολιτισμού που θα πρέπει να διέπουν ένα δήμο απέναντι στην κεντρική εξουσία της χώρας, όμως από μέσα της ξεπηδά ένα συγκεκαλυμμένο ξέσπασμα κατά του προκλητικού τρόπου δράσης των αστυνομικών αρχών σήμερα στην Νέα Σμύρνη.

Το βίντεο που εκθέτει Μητσοτακη και Χρυσοχοΐδη – Επιτέθηκαν απρόκλητα στον πολιτη στη Νέα Σμυρνη

Αρχίζοντας με τη φράση ότι η βία είναι καταδικαστέα από οπου και αν προέρχεται, συνθλίβει την εικόνα που παρουσίασαν οι αρχές και τα κανάλια: Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ