16/06/2021

Παρέμβαση Μητσοτακη από το Μαξίμου μέσα στην νύχτα – Φοβούνται πλέον λαϊκή εξέγερση

Έκτακτη δήλωση-παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτακη πριν από λίγο μετά τον άγριο ξεσηκωμό στη Νέα Σμύρνη και την προσπάθεια παρακρατικών μηχανισμών να διαλύσουν με βίαια επεισόδια την ειρηνική πορεία των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να φτάσουμε ακόμη και σε σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού:

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει.

Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.

Νέα Σμύρνη: Στα άκρα τραβάει την κατάσταση ο Μητσοτάκης – Έρχονται πολύ σκληρά μέτρα και άγρια παράταση του lockdown σε απάντηση του λαϊκού ξεσηκωμού

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ