Ψάχνουν φόρμουλα για να πάνε το σκληρό lockdown και τον Απρίλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποτίθεται ότι πήγαμε σε σκληρό lockdown για δυο εβδομάδες ώστε να ανοίξει το λιανεμπόριο και τελικά κλείνουν και τα σχολεία και το σκληρό lockdown παρατείνεται και όλο τον Μάρτιο με κολπάκια και τεχνάσματα.

Η αδιαφορία της κυβέρνησης του Κυριακου Μητσοτακη για το πως θα επιβιώσουν οι πολίτες είναι πρωτόγνωρη. Όλα τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν εμβολιαστεί και περνούν  ζωή χαρισάμενη καθώς η κυβέρνηση έχει φροντίσει μέσα από παραθυράκια στα μέτρα να εξαιρούνται βουλευτές και υπουργοί από τα σκληρά μέτρα ενώ ο πρωθυπουργός δεν έχει αφήσει ούτε ένα Σαββατοκύριακο να πάει χαμένο χωρίς μια ανάπαυλα.

Οι λοιμωξιολογοι κάνουν πασαρέλα στα κανάλια καθώς οι περισσότεροι έχουν πολιτικές φιλοδοξίες και σκέφτονται να εξαργυρώσουν την αναγνωρισημότητα τους με μια έδρα στην επόμενη Βουλή.

Και μένουν οι πολίτες να ακούνε καθημερινά ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στους δρόμους τη στιγμή που οι μόνοι που κυκλοφορουν ελεύθερα σε όλη τη χώρα χωρίς περιορισμούς είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί και οι αστυνομικοί.

Το lockdown που άρχισε τον Νοέμβριο για δυο μόλις εβδομάδες συνεχίζεται με σκληρότερη μορφή, ροκανίζοντας και τον Μάρτιο ενώ όλοι ξέρουμε ότι ακολουθείται το περσινό σχέδιο που κράτησε ως τον Μαιο.

Πείνα, φτώχεια, ανεργια και αμορφωσιά καθώς τα παιδιά μένουν χωρίς σοβαρή μόρφωση, με τον ιο να συνεχίζει να θερίζει ανθρώπους.

Με μια κυβέρνηση ανίκανη που κρύβει την ανικανότητας της πίσω από τις συνεχείς παρατάσεις του lockdown.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ