Το διαδίκτυο ρίχνει τον Μητσοτακη – Θέλουν να κλείσουν το twitter όπως ο Ερντογαν για να πάνε ανενόχλητοι σε εκλογές μετά το lockdown

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απόλυτος έλεγχος των social media είναι ο κρυφός πόθος της κυβέρνησης. Αρχικά επιχειρήθηκε μέσω της κάλυψης ότι κυνηγούν τα fake news που αφορούν την πανδημία και τους αρνητές του Κορωνοϊού. Άλλωστε χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη πριν ένα χρόνο περίπου ότι θα υπάρχει επέμβαση του εισαγγελέα σε περιπτώσεις τέτοιες περιπτώσεις.

Πέφτουν κεφάλια στο Μαξίμου για την κατάρρευση του Μητσοτακη στα social media – Κατώτερη των περιστάσεων η επικοινωνιακή του ομάδα

Το σχέδιο όμως αυτό δεν απέδωσε καθώς οι αντιπολιτευόμενοι δεν τσίμπησαν ενώ η πλειοψηφία των αρνητών της πανδημίας ήταν άτομα που είχαν στηρίξει την Νέα Δημοκρατία στα social media με αποτέλεσμα αν τους κυνηγούσαν να κυνηγούσαν στην ουσία τα δικά τους παιδιά. Έτσι το σχέδιο αυτό ναυγαγησε με τις εξαγγελίες Χρυσοχοΐδη να μένουν στα λόγια.

https://www.dailymotion.com/video/x5r08so

Τωρα επιχειρείται πλέον ένας νέος κύκλος ελέγχου των social media καθώς η ΝΔ δεν μπορεί πλέον να αποδώσει επικοινωνιακά σε αυτόν τον τομέα. Το επικοινωνιακό επιτελείο Μητσοτακη έχει ηττηθεί στο διαδίκτυο καθώς αφέθηκε σε συνεργασίες με παρακρατικούς μηχανισμούς για την επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των χρηστών του που σε συνδυασμό με την πανδημία και το lockdown και την αναγκαστική στροφή των πολιτων στο διαδίκτυο για να περάσουν τις ώρες του εγκλεισμού, έγινε πεδίο αντικυβερνητικών δράσεων.

75FBA805 FF6C 4958 A011 53AF06298787

Η κυβέρνηση θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να ελέγξει το διαδίκτυο καθώς το παιχνίδι της ενημέρωσης πλέον παίζεται εκεί, κυρίως μέσω απαγορεύσεων και προσπάθειας νομικών κυρώσεων σε δημοφιλείς χρήστες με αντιπολιτευόμενες απόψεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ