Είχαν σχεδιάσει τεχνητή χαλάρωση των μέτρων ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου και τους το χάλασε η έκρηξη των κρουσμάτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ και μέρες στο Μαξίμου είχαν σχεδιάσει κάποια ανούσια και μικρά βήματα τα οποία θα τα παρουσίαζαν σαν χαλάρωση των μέτρων ώστε να δικαιολογήσουν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου με την οποία θέλει να τονώσει την πατριωτικη εικόνα της κυβερνήσεως ο Μητσοτάκης εν όψει των εκλογών που σχεδιάζονται για τον Μαϊο.

Ήδη από καιρό είχαν έτοιμο το 13032 για το λιανεμπόριο με το οποιο θα ψωνίζει ο κόσμος με χρονοχρέωση και παράλληλα σκέφτηκαν και την αλλαγή της έναρξης της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα ώστε να πάει στις 21:00 και το άνοιγμα των κομμωτηρίων τα οποία έτσι και αλλιώς λειτουργούσαν τις γιορτές μέσα στο lockdown και τα έκλεισαν αργότερα.

Όλα τα μέτρα χαλάρωσης δηλαδή που σχεδιαζουν είναι μέτρα που επιβλήθηκαν μέσα στο 2021 ενώ δεν υπήρχαν πιο πριν καθώς το lockdown ισχύει από τον Νοέμβριο.

Βήματα προς την άρση του lockdown είναι να ανοίξει κάτι που λειτουργούσε τον Νοέμβριο όταν μπήκαμε στο lockdown. Εκεί η κυβέρνηση δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Όλες αυτές τις δυο τελευταίες εβδομάδες δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο από το να πιεστούν οι πολίτες, ειδικά στην Αττική με στόχο να γίνει η παρέλαση σε ένα κλίμα χαλάρωσης και αμέσως μέτρα να προσχωρήσουν σε σκληρότερα μέτρα για να αντέξουμε ως το καλοκαίρι που θα έρθουν οι τουρίστες και κυρίως να οδηγηθει η χώρα μέσα σε ένα κύμα αισιοδοξίας ότι νίκησε τον Κορωνοϊο, στις πρόωρες εκλογές.

Όλα σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τον Μητσοτακη να κρατηθεί στην εξουσία και τίποτα άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ