Πρόστιμο 300 ευρώ σε πολίτη μέσα στην αυλή του σπιτιού του! (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσυραν τη γυναίκα του σαν εγκληματία στο Αστυνομικό Τμήμα και την κράτησαν 4 ώρες με δακτυλοσκόπηση! Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα!

Για το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος», στο Open, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γιάντσιος, αναφέροντας μάλιστα ότι στον σύζυγο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση… μέσα στην ίδια του αυλή.

Όπως περιγράφει ο δικηγόρος, οι αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα την γυναίκα που ήταν ιδιοκτήτρια του ακινήτου, της πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και την κράτησαν για τέσσερις ώρες! «Η κοπέλα όταν βγήκε από το αστυνομικό τμήμα ένιωσε τόσο πολύ αγχωμένη που με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε ”κύριε Γιάννη τι έχω κάνει;”» ανέφερε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: «Έγραψαν και τον σύζυγο για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης μέσα στον προαύλιο χώρο, μέσα στο οικόπεδό του», είπε και διευκρίνισε ότι έγινε γνωστό πώς το πρόστιμο τελικά θα παραγραφεί. «Δεν χρειαζόμαστε τέτοια μέτρα, υγειονομικά μέτρα χρειαζόμαστε»πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ