Χαστούκι από Παγώνη στην κυβέρνηση: Να ανοίξουν σταδιακά εστιαση και λιανεμπόριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ η γραμμή είναι να συνεχιστεί το σκληρό lockdown με στόχο να αντέξει η χώρα ως το καλοκαίρι, η κυρια Παγώνη δείχνει να ξεφεύγει από αυτή την γραμμή και ζητά να ανοίξουν σταδιακά η εστιαση και το λιανεμπόριο καθώς τονιζει τα περισσότερα κρούσματα είναι από ενδοοικογενειακή μετάδοση.

Τώρα που άνοιξε ο καιρός, ας ανοίξουν την εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, να μπορεί κάποιος να κάτσει έξω σε ένα τραπέζι με αποστάσεις και μέτρα, για να σταματήσουν οι επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι. Τώρα οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει αρκετά, νομίζω ότι μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσε να ξεκινήσει το σταδιακό άνοιγμα και της εστίασης και των καταστημάτων, για να μπορέσει λίγο ο κόσμος να χαλαρώσει.

Η εστίαση θα πρέπει να ανοίξει από τις 10-15 Απριλίου και μετά, μετά τα καταστήματα, δεν γίνονται όλα μαζί. Είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν τώρα τα μέτρα. Βλέπουμε πόσο πιεσμένος είναι ο κόσμος. Μέχρι αρχές Μαΐου ας δούμε πώς θα είναι τα πράγματα, για να δούμε αν θα μπορούμε να πάμε στα χωριά μας το Πάσχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ