Συνεδρίαση – μπάχαλο των λοιμωξιολογων Πάλι υπόσχονται άνοιγμα ενω στην πραγματικότητα πάμε σε νέα παράταση του lockdown

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ίδιο έργο θεατές με τα παπαγαλάκια της λίστας Πετσα να μιλούν από το πρωί για άνοιγμα στο λιανεμπόριο, ακόμη και στην εστιαση πολύ σύντομα, σε δυο, τρεις βδομαδες συμφωνα με τα λεγόμενα τους, δουλεύοντας τον κόσμο καθώς στην ουσία εννοούν άλλες δυο ή και τρεις ακόμη εβδομάδες σκληρού lockdown.

Κάθε εβδομάδα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, όλο πλησιάζει το άνοιγμα αλλά πάντα μετά από δυο εβδομάδες. Το ίδιο σενάριο ξανά και ξανά με στόχο να ροκανίσει η κυβέρνηση τον χρόνο μέχρι το καλοκαίρι.

Και μηδενικά κρούσματα να είχαμε, πάλι θα υπήρχαν μέτρα γιατί ο πραγματικος στόχος είναι να παραμείνει η χώρα καθαρή για το καλοκαίρι και κανένας άλλος. Αν δεν υπήρχαν και οι τουρίστες θα μας είχαν αφήσει στο έλεος του Θεού και της πανδημίας. Όχι ότι τωρα είμαστε σε καλύτερη μοίρα.

Υ.Γ. Έκανε και την γκάφα ο Ευαγγελατος να αποκαλυψει προχθες ότι θα πάμε σε παράταση ως τις 25 Απριλίου και τους χάλασε για λίγο το παραμύθι με το άνοιγμα αλλά στην κυβέρνηση δεν μασάνε.

Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Ευαγγελάτο που μετέδωσε από το Mega ότι μπορεί να πάμε σε παράταση του lockdown ως τις 25 Απριλίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ