Τώρα – τέσσερις ουκρανοί στρατιώτες νεκροί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προβλέψεις μας για κλιμάκωση στην Ουκρανία δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Πριν από λίγο τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες έπεσαν νεκροί μετά από βολές πυροβολικού σε θέσεις του ουκρανικού στρατού που είχαν αναπτυχθεί περιμετρικά του Ντόνετσκ.

Ο ουκρανικός στρατός έχει προβεί σε τρομερές προκλήσεις κατά τον ρωσόφωνων της ανατολικής Ουκρανίας αλλά και της ίδιας της Ρωσίας, τοποθετώντας πυραυλικά συστήματα πέριξ της Κριμαίας, τα οποία μάλιστα στοχεύουν σε ρωσικές βάσεις!

Την ίδια στιγμή το ουκρανικό πυροβολικό και δυνάμεις του ουκρανικού στρατού έκαναν επιθετικές κινήσεις και βομβαρδισμούς κατά αμάχων στην ανατολική Ουκρανία. Να σημειωθεί ότι αυτές οι ουκρανικές προκλήσεις εντάθηκαν μετά την υβριστική επίθεση του προέδρου Μπάιντεν κατά της Ρωσίας και προσωπικά του προέδρου Πούτιν τον οποίον αποκάλεσε «δολοφόνο».

Παράλληλα η Ουκρανία ξεκίνησε αμυντική συνεργασία στρατιωτικού χαρακτήρα με την Τουρκία (φωτό) και όπως είχαμε αναφέρει, τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στάλθηκαν στην Μαριούπολη, με σκοπό να διενεργούν κατασκοπεία των γραμμών άμυνας των κατοίκων της ανατολικής Ουκρανίας.

Πριν από λίγο λοιπόν προφανώς στοχεύοντας ουλαμό του ουκρανικού πυροβολικού, ρώσοι αυτονομιστές σκότωσαν τέσσερις Ουκρανούς στρατιώτες. Είμαστε ένα βήμα πριν να ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ