Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους στην κυβέρνηση με τα ατομικά τεστ για τον Κορωνοϊο της Siemens

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν διαφέρει από ένα τεστ εγκυμοσύνης λέει ο Μαγιορκινης για το ατομικό τεστ του Κορωνοϊού που θα αγοράσει το κράτος από τη Siemens και θα το παρέχει δωρεάν από τα φαρμακεία, αν και οι φαρμακοποιοί υποστηριζουν ότι θα πρέπει να χρεώνεται.

9D3409C9 2E60 4644 B853 7325B0F7D200

Δεν θα διαφέρει από ένα τεστ εγκυμοσύνης λες και όλοι είναι εξεικοιωμενοι με τα συγκκρ8μενα τεστ και ξέρουν πως γίνονται. Άσε που τα τεστ εγκυμοσύνης δεν γίνονται με μπατονέτα στη μύτη αλλά με άλλο τρόπο, γεγονός που μπερδεύει ακόμη και εκείνους που ξέρουν τη λειτουργία τους.

Προφανώς στην κυβέρνηση εννοούν ότι όπως τα τεστ εγκυμοσύνης δείχνουν το αποτέλεσμα αλλάζοντας χρώμα έτσι θα δείχνουν και το αποτέλεσμα και τα ατομικά τεστ.

Βέβαια το μπλέξιμο δεν σταματάει εκεί καθώς η αντιπολίτευση κατηγορει δικαιολογημένα την κυβέρνηση Μητσοτακη οτι προκήρυξε ένα σύντομο διαγωνισμό για τα τεστ με προϋποθέσεις στις οποίες μόνο η Siemens μπορεί να ανταποκριθει.

Διαγωνισμός – σκάνδαλο με οσμή Βερολίνου για τα γρήγορα τεστ

859CE8DE BF77 4E3C 8292 791CEFEDF9F9

Με δυο λόγια έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους στο Μαξίμου και όλα αυτά την ώρα που η χώρα πλήττεται σφόδρα από την πανδημία.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/litsaxarou/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ