Σφοδρή επίθεση Μηταράκη κατά Δοξιάδη που θέλει να δίνουμε άσυλο σε Τούρκους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οπλαρχηγό του Κολωνακίου» χαρακτηρίζει τον Απόστολο Δοξιάδη ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης. Αφορμή ήταν μία επικριτική τοποθέτηση του Δοξιάδη ο οποίος εγκαλεί τον Μηταράκη γιατί ο τελευταίος αρνείται να δώσει άσυλο σε τούρκους που εμφανίζονται στην Ελλάδα ως διωκόμενοι!

Να σημειωθεί ότι ο Δοξιάδης είναι ο άνθρωπος που εισηγήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει τα ανήλικα προσφυγοπούλα, γεγονός που έχει προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις μετά και την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Δοξιάδης λοιπόν ισχυρίζεται πως οι τούρκοι που έρχονται στην Ελλάδα διωκόμενοι από τον Ερντογάν, πρέπει να λαμβάνουν άσυλο! Προφανώς και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα, διότι οι ορδές του Ερντογάν που θα λειτουργήσουν είτε ως πράκτορες είτε ως Πέμπτη φάλαγγα, θα έρθουν ακριβώς υπό αυτό το καθεστώς. Παριστάνοντας τους διωκόμενους από τον Ερντογάν!

Είναι κλασσική μέθοδος των τούρκων και προκαλεί μεγάλη απορία, πως είναι δυνατόν ο κύριος Δοξιάδης να μην το γνωρίζει. Ειδικά από τη στιγμή που πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε την σοβαρή υπόθεση κατασκοπείας στο κέντρο του Κολωνακίου, με ζευγάρι τούρκων καθηγητών που ήρθαν ως διωκόμενοι από τον Ερντογάν και είχαν οργανώσει ολόκληρο σχέδιο παρακολούθησης για λογαριασμό του Ερντογάν!

Μόλις η ΕΥΠ αντελήφθη την δράση τους, οι τελευταίοι έσπευσαν να εξαφανιστούν από προσώπου γης, αφαιρώντας μέχρι και τις τρίχες από τα σιφόνια για να μην εντοπιστεί γενετικό υλικό τους.

Έχασαν μέσα από τα χέρια τους ζευγάρι τούρκων πρακτόρων!

Υπάρχει όμως και κάτι πολύ περίεργο. Ο Δοξιάδης προσπαθεί να χρεώσει τον Μάρκο Καραβία, διευθυντή της διεύθυνσης ασύλου, στον Μηταράκη. Όταν με απόφαση Μηταράκη η θητεία του συγκεκριμένου ανθρώπου, λήγει σε δύο βδομάδες από σήμερα!

Πολλές ανακρίβειες λοιπόν από τον κύριο Δοξιάδη και προβληματική άγνοια των πραγματικών συνθηκών. Όταν δεν ξέρεις για τέτοια σοβαρά θέματα, δεν μιλάς. Γιατί εδώ δεν είναι πλακίτσα ούτε αμπελοφιλοσοφία. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης. Όλοι γνωρίζουμε πως όποιος είναι ενοχλητικός για τον Ερντογάν, συνήθως δεν καταφέρνει ούτε να φτάσει στα σύνορα. πολλώ μάλλον, να τα περάσει.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν ο Νότης Μηταράκης έχει απόλυτο δίκιο και πράττει αυτό που είναι εθνικά ορθό.

Δείτε την ανάρτηση Μηταράκη και την ανάρτηση Δοξιάδη:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ