Ζητήστε συγγνώμη εκεί στον ΣυΡιζΑ από την Ελένη Αυλωνίτου. Εκτός εάν κάποιοι είναι σε τίποτα βίντεο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελένη Αυλωνίτου ήταν η πρώτη που συγκρούστηκε με το κύκλωμα το οποίο τώρα θυμήθηκε να κατηγορήσει ο ΣυΡιζΑ.

Στο μεσοδιάστημα, η Ελένη Αυλωνίτου υπέστη απίστευτες διώξεις, απανωτές μηνύσεις, με σαφέστατη οσμή κατάχρησης εξουσίας, χωρίς ΟΥΔΕΙΣ από τον ΣυΡιζΑ να βγει να την στηρίξει!

Για να είμαστε δίκαιοι, κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Παύλο Πολάκη, όταν τη στιγμή που ήταν διωκόμενος, κάποιοι αμπελοφιλόσοφοι της αριστεράς και του ΣυΡιζΑ, θυμήθηκαν να βγουν για να κάνουν δηλώσεις περί αισθητικής Πολάκη. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει αυτές τις δηλώσεις εάν πραγματικά τους ενοχλούσε ο πολλάκις, την προηγούμενη ημέρα ή μετά από καμιά βδομάδα. Όταν όμως ένα διεφθαρμένο σύστημα χτυπά ένα κορυφαίο και αποδεδειγμένα έντιμο στέλεχος του ΣυΡιζΑ, όποιος βγαίνει ο άλλος πουρκουάς να σιγοντάρει, μάλλον δεν είναι ηλίθιος. Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητος δηλαδή. Ψαχτείτε λοιπόν στον ΣυΡιζΑ, μήπως στις γνωστές ταινίες που φημολογείται ότι υπάρχουν, βγει και κανένας αμπελοφιλόσοφος από το πουθενά.

Στην Ελένη Αυλωνίτου πάντως η οποία μπήκε στο στόχαστρο μόνο και μόνο επειδή υπερασπίστηκε τις θέσεις του ΣυΡιζΑ, και ουδείς από τον ΣυΡιζΑ βγήκε να την στηρίξει αντίθετα κάποιοι την συκοφάντησαν, οφείλετε μια μεγάλη συγνώμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ