Τις οδηγίες του self test τις διαβάσατε κύριε Δερμιτζάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις οδηγίες χρήσης του self test της Roche τις έχετε διαβάσει κύριε Δερμιτζάκη;
Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τα self test, ο κύριος Μανώλης Δερμιτζάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Η ανάρτηση Δερμιτζάκη:

Self rapid tests
Επειδή είδα πολλά δημοσιεύματα ανοησίες από το πρωί ότι στην Ελλάδα έγινε διανομή των ίδιων rapid test που κάνουν στο νοσοκομείο να σας πω ότι αυτό είναι λάθος. Στη συσκευασία υπάρχει μια σημαντική διαφορα με τη λέξη “nasal” που δηλώνει πως η δειγματοληψία γίνεται χαμηλά στη μύτη κι οχι βαθιά όπως τα rapid tests που κάνουν τα διαγνωστικά κέντρα. Τα δυο κουτιά έχουν και λίγο διαφορετικό περιεχόμενο και διαφορετικές οδηγίες.
Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω φωτογραφία με τα κουτιά από τις δυο συσκευασίες. Η πάνω είναι τα rapid tests που κάνουν οι γιατροί. Η κάτω είναι αυτό που πήραμε σήμερα από το φαρμακείο στην Ελβετία να κάνουμε στο σπίτι.
Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Επειδή ακριβώς απαιτείται σοβαρότητα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές κύριε Δερμιτζάκη, έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης του συγκεκριμένου προϊόντος;

Διαβάστε τες κύριε Δερμιτζάκη όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της φαρμακευτικής:

2F1F5FC2 430E 4C0C AC82 6FE3D5EFF2CA

Πείτε μας λοιπόν κύριε Δερμιτζάκη, ο τρόπος με τον οποίον διεξάγεται το συγκεκριμένο τεστ στην Ελλάδα, καταστρατηγεί ναι ή όχι τις οδηγίες του προϊόντος;

Διότι εσείς ως υγειονομικός λειτουργός, μπορείτε να κάνετε το τεστ μόνος σας. Ο απλός πολίτης όμως εάν το κάνει μόνος του, αμέσως καταστρατηγεί τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος.

Οι οποίες κάνουν λόγο για προϊόν που απευθύνεται για επαγγελματική χρήση σε εργαστήριο ή κέντρο υγείας, ή για χρήση από ιδιώτη υπό την επιστασία όμως υγειονομικού λειτουργού!

Οι οποίες κάνουν λόγο για προϊόν που απευθύνεται για επαγγελματική χρήση σε εργαστήριο ή κέντρο υγείας, ή για χρήση από ιδιώτη υπό την επιστασία όμως υγειονομικού λειτουργού!

Απαιτείται λοιπόν σοβαρότητα κύριε Δερμιτζάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ