Σταμάτησαν τους εμβολιασμούς με Johnson & Johnson στο Κολοράντο! 11 άτομα με παρενέργειες μέσα σε 4 ώρες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι και τα όσα συνέβησαν στο Κολοράντο, στην κλινική μαζικού εμβολιασμού Commerce City στο Dick’s Sporting Goods Park. Μάλιστα το εμβολιαστικό κέντρο έκλεισε, καθώς εμφανίστηκαν 11 άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα μέσα σε μόλις 4 ώρες και 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό τους! Οι εμβολιασμένοι εμφάνισαν ζάλη, ναυτία και χαμηλή αρτηριακή πίεση αλλά ήταν ο ασυνήθιστος αριθμός που ανησύχησε τις υγειονομικές αρχές.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έλεγξε με άλλες τοποθεσίες που χρησιμοποίησαν εμβόλια από την ίδια παρτίδα Johnson & Johnson και δεν βρήκαν ασυνήθιστες αντιδράσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Δηλώνοντας ότι ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, συνεχίζοντας όμως την έρευνα.

«Αφού εξετάσαμε τα συμπτώματα κάθε ασθενούς, αναλύοντας άλλους εμβολιασμούς από την ίδια παρτίδα του εμβολίου και μιλήσαμε με τα (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) για να επιβεβαιώσουμε τα ευρήματά μας, είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε ο Δρ. Eric France, ο επικεφαλής ιατρός του Τμήματος Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κολοράντο.

Σήμερα οι αχρησιμοποίητες δόσεις από το Dick’s Sporting Goods Park «αποσύρθηκαν», ενώ ξεκίνησαν έρευνες για να δουν τι συνέβη με τις συγκεκριμένες παρτίδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ