30/04/2021

Εκτός τόπου και χρόνου ο Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα έχει μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών!

Πραγματικά, προκαλεί εντύπωση η δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Κολομβία, καθημερινά πλέον έχουμε απεχθείς δολοφονίες, πασίγνωστος δημοσιογράφος δολοφονείται μέρα – μεσημέρι μπροστά σε κόσμο από τύπους με scooter λες και γίναμε Μπογκοτά, και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πανηγυρίζει με στατιστικά νούμερα. Ανεξήγητο. Δείτε την δήλωση του υπουργού:
«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική ιδιότητα του θύματος προσδίδει ιδιαίτερο βάρος στην υπόθεση. Μόλις συναντήθηκα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό. Με ρητή εντολή του, οι έρευνες θα επισπευσθούν στο μέγιστο.

Η Ελλάδα έχει, με κάθε στατιστική, πολύ μικρό αριθμό ανθρωποκτονιών στην Ευρώπη. Είναι ασφαλής και ήσυχη χώρα. Η Ελληνική πολιτεία λειτουργεί με μέγιστο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και την προστασία των δικαιωμάτων.

Η Ελληνική Αστυνομία θα εργαστεί με τη μέγιστη επιμέλεια, όπως κάνει πάντα, για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στην ελληνική δικαιοσύνη για να επιληφθεί. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ