26/04/2021

Απίστευτο! Το Barbaros στο Αιγαίο αυτή τη στιγμή!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το τουρκικό ερευνητικό Barbaros, συνοδεία τουρκικού πολεμικού σκάφους, βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου! Δείτε την θέση του στο χάρτη πριν από λίγα λεπτά.

52D58C65 4561 4CEA A669 3D0D0D0382C1

Είναι τρομερό, η Τουρκία να μας ταπεινώνει έτσι την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Νίκο Δένδια στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας, και εμείς να επιμένουμε να συζητάμε με τους βαρβάρους εισβολείς.

Τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες είχαμε άλλη μία αδιανόητη πρόκληση κατά της Ελλάδας. Ένα σκάφος με σημαία Μάλτας που έπλεε μεταξύ Λέσβου και Χίου, επικοινώνησε με τον τουρκικό θάλαμο επιχειρήσεων για την διακομιδή ασθενούς! Είναι πρωτοφανές αυτό το περιστατικό και δημιουργεί αυτομάτως κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στα δικά μας χωρικά ύδατα. Είναι αδιανόητο να μην γίνει αντιληπτή μία τέτοια ενέργεια. Και μάλιστα να ολοκληρωθεί με Επιτυχία από την πλευρά της Τουρκίας! Δηλαδή, η Τουρκία για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες έκανε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
Όσοι γνωρίζουν από το δίκαιο της θάλασσας, καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και πόσο επικίνδυνο είναι για τα εθνικά μας δίκαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ