Το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Έθνος: Απλά συγκλονιστικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το ετήσιο μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν στο ρωσικό έθνος. Ακούγοντας τον, νομίζεις ότι ακούς έναν συνδυασμό του Πλάτωνα με τον άγιο Νεκτάριο. Δηλαδή ένα αμάλγαμα των αρχαίων ελληνικών αξιών με την καλοσύνη και πραότητα της ορθοδοξίας.

Αποδεικνύουν λοιπόν το ότι ο ελληνισμός και ορθοδοξία μπορούν να δώσουν λύσεις σε όλα τα σύγχρονα προβλήματα της πατρίδας μας. Δυστυχώς όμως ο Πούτιν είναι στην Ρωσία και όχι στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, τιμά τον δικέφαλο των Παλαιολόγων, όσο ελάχιστοι τον έχουν τιμήσει στην διάρκεια της ιστορίας.

Ενδεικτικά θα σημειώσουμε αυτά που είπε για τις εκτρώσεις. Η πατρίδα, οφείλει να διασφαλίσει ότι όποια γυναίκα θέλει να κρατήσει το παιδί της, θα μπορέσει να το κάνει με το κράτος παραστάτη!

Ένα απλό παράδειγμα πραγματικής και όχι ψευδεπίγραφης προόδου.
Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα από την συγκλονιστική ομιλία:

42739256 518A 4395 BD6F B987DB930D66

Δείτε ενδεικτικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

Η οικογένεια, η φιλία, η αλληλοβοήθεια, η φιλανθρωπία, η ομόνοια αποτελούν για μας ύψιστες προτεραιότητες. Οι πνευματικές και ηθικές αξίες, τις οποίες κάποιες άλλες χώρες έχουν ήδη ξεχάσει, μας έκαναν πιο δυνατούς. Πάντα θα προστατεύουμε αυτές τις αξίες.

Η διαφύλαξη του ρωσικού λαού αποτελεί την απόλυτη εθνική προτεραιότητα. Αυτό καθορίζει όλες τις διατάξεις του επικαιροποιημένου ρωσικού Συντάγματος για την προστασία της οικογένειας, τον σημαντικότατο ρόλο των γονέων στην ανατροφή των παιδιών, τις κοινωνικές εγγυήσεις. Όποια γυναίκα επιθυμεί να κρατήσει το παιδί της, το κράτος θα σταθεί δίπλα της προκειμένου να μην οδηγηθεί στην έκτρωση!

88A016E9 4824 4065 85C2 5317F7AC452C

Είναι σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να έχουν ως σημείο αναφοράς τους ιστορικούς διαδρόμους και τις νίκες των διακεκριμένων προγόνων μας αλλά και των συγχρόνων μας, την αγάπη για την Πατρίδα, την επιθυμία να συμβάλουν προσωπικά στην ανάπτυξη της Ρωσίας.

Η Ρωσία είναι φιλόξενη χώρα, ανοιχτή για τους πραγματικούς φίλους της.
Θα άρουμε τους εναπομείναντες περιορισμούς εισόδου μόλις το επιτρέψει η επιδημιολογική κατάσταση. Ο στόχος είναι οι τουρίστες από πολλές χώρες να παίρνουν τη βίζα εντός 4 ημερών.

Σκληρή προειδοποίηση σε όσους απειλήσουν την Ρωσία

«Ελπίζω ότι κανείς δεν θα τολμήσει να διασχίσει τις «κόκκινες γραμμές» στις σχέσεις με τη Ρωσία. Αυτές οι “κόκκινες γραμμές” θα καθοριστούν από την ίδια τη Ρωσία σε κάθε περίπτωση.

Θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλα τα κράτη. Δεν επιθυμούμε να κόψουμε τις γέφυρες. Αλλά αν κάποιος αντιληφθεί τις καλές μας προθέσεις ως αδυναμία και σκοπεύει να ανατινάξει τις γέφυρες, πρέπει να γνωρίζει ότι η απάντηση της Ρωσίας θα είναι ασύμμετρη και σκληρή»

Τι είπε για τα εμβόλια

«Οι Ρώσοι επιστήμονες έκαναν μια πραγματική ανακάλυψη. Τώρα η χώρα μας διαθέτει τρία διαφορετικά αξιόπιστα εμβόλια για κορονοϊό. Αυτό και πολλά άλλα επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια είναι η άμεση απόδειξη του αυξανόμενου τεχνολογικού δυναμικού της Ρωσίας»!

Δείτε τα κύρια σημεία της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ