Ντροπή – Μετά τους τραπεζίτες, αμνηστεύουν με νόμο και τους λοιμωξιολόγους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσκασε σαν βόμβα η νέα σκανδαλώδης μεθόδευση στην προβαίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει ασυλία στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων!

Κατατεθηκε μαλιστα τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον «Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων» (που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα), όπου αναφέρεται ρητά:

«Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Διαφθορά Μητσοτάκη: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ by avgerinosx on Scribd

Το νέο αυτό σκανδαλώδες εφεύρημα έχει προφανή στόχο. Μετά την κατακραυγή και την λαϊκή αποδοκιμασία η οποία εντείνεται μετά την αποκάλυψη των πρακτικών της επιτροπής των ειδικών από την εφημερίδα Δημοκρατία, οι επιστήμονες φαίνεται ότι σήκωσαν μπαϊράκι καθώς φάνηκε περίτρανα ότι δεν λειτουργούσαν με επιστημονικά άλλα κυβερνητικά κριτήρια. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, η Κυβέρνηση παραδέχεται πως φέρει την αποκλειστική ευθύνη για όσα συνέβησαν, διότι είχε καπελώσει την επιτροπή των επιστημόνων. Και τώρα φυσικά, προσπαθεί να τους καλύψει για να μην ανοίξουν τα στόματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ