Ξένια Κωνσταντίνου: Στα δύσκολα μετρούν οι πράξεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΔΗ.ΣΥ-Δημοκρατικός Συναγερμός έχει δείξει ιστορικά και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι αποτελεί την πολιτική δύναμη της σύνεσης και της συναίνεσης, της συνέχειας και της συνέπειας. Εμείς μπορούμε να εκφράσουμε συλλογικά και δημιουργικά τον κόσμο της εργασίας και τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, τον κόσμο της έρευνας και τον κόσμο της αγοράς, τον κόσμο της σταθερότητας και τον κόσμο των μεταρρυθμίσεων. Μπορούμε να διαχειριστούμε το μέλλον της χώρας με ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς πειραματισμούς και χωρίς παλινδρομήσεις. Με σύγχρονη αντίληψη για την οικονομία, με φιλοευρωπαϊκό πρόσημο και με εξωστρέφεια.

2C5ED11E 8C4B 4E77 99D5 119E8D280AF0

Ο Γλαύκος Κληρίδης, ως ιδρυτής και πατριάρχης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, έχει κληροδοτήσει πολιτικές παρακαταθήκες και πολιτικά διδάγματα που σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Κυρίως όμως μας έχει διδάξει ότι από όλες τις πτυχές της ζωής, “το τιμιότερον και το αγιότερον εστίν η πατρίς”. Έτσι, η πολιτική υπευθυνότητα είναι μια πολιτική στάση ζωής.

Διεκδικώ επανεκλογή στη Βουλή των Αντιπροσώπων, για να συνεχίσω να συμβάλλω στην προσπάθεια για την οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας και μιας καλύτερης κοινωνίας. Θεωρώ ότι το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στη Βουλή ότι έχω επιδείξει έργο, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Στόχος μου είναι, να συνεχίσω ακόμη πιο ουσιαστικά να υπηρετώ και να στηρίζω την παράταξη και την πατρίδα μου εκφράζοντας θέσεις και προάγοντας ζητήματα που συμβάλουν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής προόδου και του εκσυγχρονισμού.

Ζητώ έντιμα τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια με την υπόσχεση να τιμήσω τη ψήφο σας με σοβαρότητα, τιμιότητα και καθημερινή δουλειά.

Με εκτίμηση,
Ξένια Κωνσταντίνου
Βουλευτής ΔΗΣΥ Λευκωσίας
http://www.xeniaconstantinou.com
Office. (357) 22 407 235
Mob. (357) 99 34 46 34

Επισήμανση: Κατ΄ εξαίρεση κοινοποιείται το παρόν, παρά τους κανονισμούς μας όπως αποφεύγουμε καταχώρηση άρθρων πολιτικού περιεχομένου. Οι λόγοι που παραβαίνουμε αυτή την αρχή είναι δύο.
Α) Το κόμμα ΔΗ.ΣΥ το ίδρυσε ο αείμνηστος ευπατρίδης φίλτατος Γλαύκος Κληρίδης με τον οποίο η οικογένεια Αντωνά διατηρούσε πολύχρονους στενούς οικογενειακούς δεσμούς. Τον θεωρώ πατέρα και αδελφό και θα τον τιμώ πάντα.
Β) Η αγαπημένη Βουλευτής Ξένια Κωνσταντίνου ανήκει εξ αίματος στην τιμημένη οικογένεια Αντωνά ( Είναι κόρη της αδελφής μου) και πιστεύω απόλυτα ότι είναι μια έντιμη ανερχόμενη πολιτικός, η οποία επάξια και εύτολμα αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού της Κύπρου και τιμά πάντα τους νεκρούς μας ήρωες, ανάμεσα τους και τον πεσόντα θείο της Χριστάκη Αντωνά. Την στηρίζω ανεπιφύλακτα και αν τυχόν κάνει λάθη στη πορεία της θα την κρίνω και επικρίνω.

Αντώνιος Αντωνάς – Συγγραφέας – Ιστορικός Ερευνητής
Από καταχώρηση στο www.ledrastory.com, αρχική σελίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ