19/06/2021

Γολγοθάς περιμένει τους πιστούς που θα θελήσουν να πάνε στην Εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης

Τα μέτρα που αφορούν την λειτουργία των ιερών ναών όλη τη μεγάλη εβδομάδα και τον εορτασμό του Πάσχα είναι τα μόνα για τα οποια δεν έδειξε διάθεση υποχώρησης και αλόγων η κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες, όταν ακόμη και για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό βρέθηκε παραθυράκι….(Τώρα: Ανοιξε παραθυράκι για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα – Δείτε πως θα μετακινηθείτε).

Ενώ όσο αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις από σήμερα Πέμπτη μετά από πιέσεις η κυβέρνηση της επιτρέπει ξαφνικά ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν στα εξοχικά τους εντός του νόμου τους πάντα, οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων, κυρίως της Αθήνας.

Στο μόνο που η κυβέρνηση έμεινε ανυποχώρητη είναι η Εκκλησία. Μαλιστα είναι χαρακτηριστικο πως ενώ η ανάσταση είναι στις 21:00 η απαγόρευση κυκλοφορίας αρχίζει στις 22:00 το μεγάλο Σαββατο ενώ δυο μέρες μετά, από τη Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίζει από τις 23:00……

Όσο αφορά το προγραμμα των εκκλησιών, τη Μεγάλη Πέμπτη, η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου και των Παθών θα αρχίσει στις 17.30, τη Μεγάλη Παρασκευή η Ακολουθία του Επιταφίου θα γίνει στις 18.00, η Ανάσταση στις 21.00 ενώ ο Μέγας Εσπερινός της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα θα αρχίσει στις 18.30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ