Γολγοθάς χωρίς προσδοκία Ανάστασης η ζωή μας από την μέρα που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Και δεν είναι μόνο ο Κορωνοϊος που έγινε η αιτία να χάσουν περισσότεροι από 10.000 συνάνθρωποι μας τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο.

Δεν είναι μόνο  οι χιλιάδες που έχουν νοσήσει από τον Κορωνοϊο και έδωσαν μάχη στα νοσοκομεία για να κρατηθούν στη ζωή με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Δεν είναι μόνο η οικονομική καταστροφή από το παρατεταμένο lockdown που πνιγεί χιλιάδες οικογένειες και τις οδηγεί στην απογνωση.

Δεν είναι μόνο οι νέες αυτοκτονίες που προκαλεί ο εγκλεισμός με τους ανθρώπους να πηδάνε ακόμη και από τους ορόφους των νοσοκομείων για να δραπετεύσουν από την κατάσταση που ζουν, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε λόγω της οικονομικής ανέχειας.

Δεν είναι μόνο ότι η κυβέρνηση έχει αδράξει την ευκαιρία και επιβάλει απάνθρωπες κοινωνικές μεταρυθμισεις σε όλους τους τομείς από τα πανεπιστήμια έως τις εργασίες σχέσεις, καθώς απαγορεύονται απεργίες, συγκεντρώσεις και πορείες λόγω συνωστισμού και Κορωνοϊού.

Είναι ότι πλέον έχει γίνει μια πολιτική στροφή σε λογικές άλλων καθεστώτων τύπου Τσαουσέσκου όπου οι κάτοικοι αυτης της χώρας είναι ασθενεις και θα πρέπει να θεραπευτούν με κάθε κόστος.

Το ομολόγησε ο Γεραπετριτης με τις δηλώσεις του για τον διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα των SMS. Ομολόγησε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε αλλά είχαμε και μια κρυφή ελπίδα ότι δεν ήταν αλήθεια.

Ομολόγησε πως τα μέτρα πέρα από τον Κορωνοϊο έχουν και άλλο στόχο και εξυπηρετούν στην ουσία μια κρυφή ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτακη για βίαιες αλλαγές στην ελληνική κοινωνία που δεν κατάφεραν ούτε με το μνημόνιο να γίνουν και αποτελούν χρόνια τωρα το όραμα συγκεκριμένων πολιτικών και κοινωνικών κύκλων της χώρας.

Βίαιες αλλαγές που άρχισαν να εφαρμόζονται από τον Σημιτη, συνέχισαν με το μνημόνιο και κάνουν ακόμη σκληρότερα βήματα προς τα μπρος με την κυβέρνηση Μητσοτακη.

Υ.Γ. Και μην περιμένετε την αλήθεια από τα συστημικά κανάλια και ΜΜΕ. Μετράνε τωρα τα νέα έσοδα τους από τα κρατικά ταμεία. 10.100.000 ευρώ σε τριαντα μόλις μέρες δόθηκαν από την κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους.

E53BB7FC B403 428A 8734 63BF01A18FC9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ