Και το συμβόλαιο δολοφονίας κατά Βαξεβάνη στην δικογραφία Φουρθιώτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τελείως χλιαρά την υπόθεση, η αλήθεια είναι ότι οι διωκτικές αρχές και η ελληνική δικαιοσύνη έχουν εντάξει στην δικογραφία που αφορά τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη και την καταγγελία για το συμβόλαιο θανάτου κατά του Κώστα Βαξεβάνη. Ήταν άλλωστε μονόδρομος μετά τις καταγγελίες των δύο συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο παρουσιαστής του είχε ζητήσει να του ζητήσουν άτομα που θα έπαιρναν παραπάνω λεφτά για συγκεκριμένες ενέργειες.

Υπάρχει όμως και το άλλο δεδομένο, ότι το σύνολο της καταγγελίας Βαξεβάνη φαίνεται να επιβεβαιώνεται, σίγουρα μάλιστα ως προς τα πρώτα σκέλη. Τις βομβιστικές ενέργειες, τους πυροβολισμούς στον μαντρότοιχο, την συμπλοκή με τους αστυνομικούς και το ποσό των 40.000 €. Ποσό που φυσικά δεν παραπέμπει σε πυροβολισμούς στον αέρα αλλά σε συμβόλαιο θανάτου.
Σοβαρότατα στοιχεία προκύπτουν και από τα υπόλοιπα ευρήματα, καθώς μιλάμε για δεκάδες σκληρούς δίσκους, κάρτες sim που υπερβαίνουν τις 20 στον αριθμό και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Παρά τα προσκόμματα που κάποιοι θέλουν να θέσουν στην όλη διαδικασία, κάθε στοιχείο θα ελεγχθεί εξονυχιστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ