Η αποκάλυψη από το star και την Κάτια Μάκρη που συνθλίβει το πολιτικό μέλλον του Κυριακου Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού Κυριακου Μητσοτάκη δεν καταργούνται τα SMS και θα συνεχίσουμε να στέλνουμε γραπτά για να βγαίνουμε έξω.

Συμφωνα με όσα ακούστηκαν στο κανάλι,το σκεπτικό του πρωθυπουργού ήταν ότι πρέπει να υπάρχει ένα φρένο και δεν πρέπει να σταλεί το μήνυμα της χαλάρωσης.

Συμφωνα με την Κάτια Μάκρη, από τη μια είναι κατανοητό, από την άλλη όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική με όλο τον κόσμο να κυκλοφορεί έξω. Ποιος θα έχει την ευθύνη για την τήρηση των μέτρων; Η αστυνομία ελέγχει ήδη τα διόδια, τους δρόμους, τα καταστήματα, δηλαδή όλη μέρα. Τώρα θα πρέπει να προσθέσει και τη νύχτα.

Δηλαδή η συνέχιση του σκληρότατου συστήματος με τα sms είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού που θέλει τους πολίτες με σκυμμένο το κεφάλι και υποταγμένους και δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο στην καταπολέμηση του Κορωνοϊού.

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης βέβαια εξαιρεί τον εαυτό του και από τα μέτρα και από τις απαγορεύσεις. Όλα αυτά ισχύουν μόνο για την μάζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ