Απασφαλισε ο Φουρθιώτης μόλις του ανακοίνωσαν την προφυλάκιση και απείλησε οτι θα πάρει πολλούς μαζί του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα ανοίξει το στόμα του για πολιτικούς;

Αντιμέτωπος με μια νέα ταξη πραγμάτων στη ζωή του είναι πλέον ο Μενιος Φουρθιωτης που πιάστηκε στην τσιμπίδα της Δικαιοσύνης και παίρνει πλέον τον δρόμο για την φυλακή μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος  και ατρόμητος παρουσιαστής, που εδενε και έλυνε στα πράγματα  (άγνωστο ακόμα πώς), μπορουσε να απειλεί κυβερνητικά στελέχη και να εκτοξεύει μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση, παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή με τα ίδια ρούχα και εμφανώς εξασθενημένος αφού δεν τρώει τα… κοινά φαγητά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, λόγω της εξιδεικευμένης διατροφής που κάνει. Φυσικά όλα αυτά, θέλει δεν θέλει, θα αναγκαστεί να τα ξεπεράσει στις φυλακές Κορυδαλλού, με το sushi και τις περιποιήσεις προσώπου να αποτελούν πλέον μακρινές αναμνήσεις.

Αρνειται να αποδεχθεί την νέα δυσάρεστη πραγματικότητα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξεσκεπάστηκε και το σχέδιο με τις στημένες επιθέσεις τον οδήγησε στη δικαιοσύνη. Οταν ο ανακριτής του ανακοίνωσε ότι θα προφυλακιστεί, ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε έξαλλος και άρχισε να παραληρεί φωνάζοντας ότι θα αυτοκτονήσει και ότι έχει στηθεί σε βάρος του πλεκτάνη από πρόσωπα τα οποία θα κατονομάσει και θα προκαλέσει «σεισμό»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ