Για άλλη μια φορά , μόνο αλήθειες από τον Ιωάννη Μάζη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ιωάννης Μάζης είναι ένας ακαδημαϊκός ο οποίος θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έλληνα ακαδημαϊκό. Είναι ο επιστήμονας που κάθε φορά θα αναφερθεί στα γεγονότα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εξωραϊσμού, προπαγάνδας, εξυπηρέτησης οποιουδήποτε συμφέροντος, πλην της αλήθειας. Και αυτό είναι η απόλυτη πράξη πατριωτισμού. Διότι έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε μία χώρα, να ανήκουμε σε ένα έθνος, που ουδέποτε φοβήθηκε την αλήθεια. Διότι απλούστατα δεν έχει κανέναν λόγο να την φοβάται. Σε αντίθεση με πολλά γειτονικά κράτη.

Δυστυχώς ο Ιωάννης Μάζης τείνει να γίνει η εξαίρεση σε έναν επικίνδυνο και θλιβερό για την Ελλάδα κανόνα. Όπου κάποιοι συνάδελφοί του εντάσσονται σε εταιρικής μορφής οργανώσεις, αδιαφανούς η επιλήψιμης χρηματοδότησης και χρησιμοποιούν την ακαδημαϊκή τους ιδιότητα για την διάδοση αναληθειών. Αυτή από μόνη της είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας.

Ακουστέ λοιπόν με προσοχή την ανάλυση του καθηγητή Ιωάννη μαζί για τις γεωπολιτικές εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα. Είναι ο απόλυτος οδηγός γνώσης για το τι πραγματικά συμβαίνει και τις επικείμενες απειλές που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ