21/06/2021

Έκρηξη του κυβερνητικού βουλευτή Γιάννη Λοβερδου κατά Μητσοτακη για Κάνναβη και Συμφωνία των Πρεσπών

Επίθεση κατά των επιλογών της κυβέρνησης για την φαρμακευτική κάνναβη και για την επιλογή Μητσοτακη να στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών κανει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβερδος.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα κάνει αναδίπλωση ή αν θα μείνει σταθερός σε όσα είπε αλλά με όσα ανέφερε σήμερα στον Realfm, τους Σεραφείμ Κοτρώτσο και Πάνο Αμυρά, ανοιξε ο ασκός του Αιολου για ρήγμα στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Όπως είπε ο βουλευτής: Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο κ. Γεωργιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Καρανίκα, προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Καρανίκας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν.

Διευκρίνησε πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υποστηρίξει το νομοσχέδιο Γεωργιάδη, ενώ όσο αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, εκεί το ξέσπασμα του δεν είχε προηγούμενο, λέγοντας: αφήστε να δούμε πότε θα έρθουν στη Βουλή.

Στην ουσία επιβεβαίωσε τις πιέσεις που ασκούνται για καθυστέρηση λόγω των εσωκομματικών αντιδράσεων ενώ κατέστησε σαφές πως θα σκεφτεί και θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ