Νέο περιστατικό με θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με Astrazeneca 47χρονης μητέρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια 47χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με παράλυση σε όλο της το σώμα ενώ φαίνεται να έχει υποστεί και εγκεφαλικό.

Η γυναίκα εμβολιάστηκε στις 4 Μαΐου, στον Άγιο Νικόλαο, με το εμβόλιο της AstraZeneca και σχεδόν αμέσως ανέβασε πυρετό και άρχισε να έχει ενοχλήσεις στα άκρα.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 11 Μαΐου, ο πονοκέφαλος επιδεινωνόταν. Η γυναίκα απευθύνθηκε στον αγροτικό γιατρό της περιοχής που την έστειλε ως επείγουσα περίπτωση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Τελικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό στο Ηράκλειο.

Εκεί της έγινε αξονική τομογραφία και πήρε εξιτήριο με την οδηγία να κάνει η ίδια μια μαγνητική! Όμως στις 12 Μαΐου, η 47χρονη σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε. Εκεί της έγινε μαγνητική που έδειξε θρόμβο στον εγκέφαλο!

Λόγω της κατάστασή της κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό.
Οι οικείοι της υποστηρίζουν ότι οι γιατροί αποδίδουν την περιπέτεια της γυναίκας στο εμβόλιο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν δοθεί επίσημες διευκρινίσεις για το θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ