Καιρός να απελευθερώσουμε την κατεχόμενη Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μπορεί πλέον το κράτος να λειτουργεί εις βάρος του έθνους.

Αυτές τις ώρες η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν συζητούν υπό την αιγίδα της Ρωσίας για να φτάσουν σε ειρηνευτική συμφωνία. Έκτακτα. Η ειρήνη είναι καλό πράγμα. Μακάρι σε όλο τον κόσμο να υπήρχε ειρήνη. Μακάρι σε όλο τον κόσμο να υπήρχε υγεία, να μην υπήρχαν μικρόβια, να μην υπήρχε ο κορονοϊός.

Δυστυχώς, όπως στο κορμί μας υπάρχουν οι κίνδυνοι που εισβάλουν, έτσι και στη Γη υπάρχουν οι τούρκοι, οι Αζέροι και τα άλλα παιδιά. Πρέπει λοιπόν να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης τους, από εμάς που κινδυνεύουμε βασικά, διότι μέχρι να ξυπνήσει η υπόλοιπη ανθρωπότητα, θα πρέπει ο τούρκος να έχει φτάσει πάλι στη Βιέννη.

Το Αζερμπαϊτζάν λοιπόν, πριν λίγο καιρό εισέβαλε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, παρά το ότι αποτελεί ιστορικά αρμενική περιοχή, επειδή ακριβώς της ανήκει βάσει των διεθνών συνθηκών. Εισέβαλε λοιπόν το Αζερμπαϊτζάν σε μία περιοχή που δεν υπήρχαν Αζέροι. Και την «Απελευθέρωσε«. Φυσικά η διεθνής κοινότητα το αποδέχτηκε, διότι έτσι λένε οι συνθήκες.

Απλά πράγματα.

Καιρός λοιπόν να Κάνουμε κι εμείς το χρέος μας, τηρώντας τις διεθνείς συνθήκες και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ. Καιρός να εισβάλλουμε και να απελευθερώσουμε την κατεχόμενη Κύπρο. Εκδιώκοντας τουρκικό στρατό και τούρκους εποίκους. Πράγμα που έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και δεκαετίες, αλλά τελοσπάντων, τώρα μετά την ενέργεια του Αζερμπαϊτζάν, και αφού η διεθνής κοινότητα την αποδέχτηκε, ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο.

Κι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε φέτος, οφείλουμε να ζούμε και αναπνέουμε, να προσαρμόσουμε όλη την λειτουργία αυτού του ελεεινού κράτους επιτέλους για να υπηρετήσει το έθνος. Κανονικά δεν θα πρέπει να υπήρχε άλλη προτεραιότητα του κράτους, από την απελευθέρωση της Κύπρου. Όλες οι ενέργειες, από την διπλωματία έως τα εξοπλιστικά, θα έπρεπε να αποσκοπούν σε αυτή την κίνηση.

Όπως ακριβώς έκαναν οι Αζέροι, διαπράττοντας ακόμα και εγκλήματα πολέμου. Σάμπως θα τους τιμωρήσει κάνεις; Σάμπως τιμώρησε κάνεις τους τούρκους που εδώ και 200 χρόνια διαπράττουν εγκλήματα πολέμου;

Μακάρι να μπορούσαμε να απελευθερώσουμε και την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. Δυστυχώς δεν έχουμε το δικαίωμα, διότι υπάρχουν συνθήκες. Που της έχουμε αποδεχτεί. Ας κάνουμε λοιπόν το χρέος μας και ας τηρήσουμε τις συνθήκες απελευθερώνοντάς την Κύπρο. Έστω κι αν πρέπει να βομβαρδίσουμε την Άγκυρα με πυρηνικά. Ένα ακόμα έγκλημα πολέμου, που αυτή τη φορά όμως θα το κάνουμε εμείς οι οποίοι έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να απελευθερώσουμε την Κύπρο.

Είδατε μήπως κανέναν να τιμωρηθεί για την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ