Χαμός στην κυβέρνηση – Ο Γεωργιαδης καρφώνει τον Γιάννη Λοβερδο για την “ατυχής και λανθασμένη φράση” του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ανάρτηση του πριν λίγο ο Αδωνις Γεωργιαδης καρφώνει τον Γιάννη Λοβερδο για όσα είπε χθες στο παράδειγμα που ανέφερε όπου κάποιος συμφωνα με τον κύριο Λοβερδο που μπορεί να δέρνει και να κακοποιεί την γυναίκα του, μπορεί να είναι εξαιρετικός πατέρας.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1395332121468809221?s=21

Όχι κύριε Λοβέρδο. Ένας αλήτης που απατά και δέρνει την γυναίκα του δεν αξίζει να είναι πατέρας

Όπως έγραψε ο κύριος Γεωργιαδης: Έχω ζήσει την ανθρωποφαγία στην πολιτική από μια φράση που απομονωμένη βγάζει ένα εντελώς άλλο νόημα από αυτό που θα ήθελα να πω. Μια αναμφίβολα ατυχής και λανθασμένη φράση του @YiannisLoverdos στην ομιλία του δεν σβήνει όλη την Κόσμια δημοσιογραφική και πολιτική του διαδρομή.

Ο Αδωνις Γεωργιαδης χαρακτηρίζει δηλαδή ως ατυχής και λανθασμένη φράση όσα είπε ο Γιάννης Λοβερδος, τη στιγμή που ο ίδιος ο βουλευτής χθες με ανάρτηση του τόνιζε ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενα του. Τον κρέμασε δηλαδή στα μανταλάκια και τον ταπεινώνει.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1395626490117693440?s=21

60FBC39A 8CFA 4451 ACD3 27F3C9043EDB

Η κίνηση αυτή του Γεωργιάδη δεν είναι τυχαία καθώς πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Λοβερδος είχε εκφράσει την διαφωνία του τόσο για το νομοσχέδιο με την Κάνναβη του κυρίου Γεωργιάδη όσο και για την συμφωνία των Πρεσπών την οποια ο Αδωνις Γεωργιαδης πλέον υπερασπίζεται με πάθος.

Έκρηξη του κυβερνητικού βουλευτή Γιάννη Λοβερδου κατά Μητσοτακη για Κάνναβη και Συμφωνία των Πρεσπών

Έτσι πλέον ο αντάρτης Λοβερδος στριμώχνεται και δεν θα τολμήσει να καταψηφίσει τίποτα καθώς είναι υπόλογος για όσα ξεστόμισε στο νομοσχέδιο για την συνεπιμελεια. Αυτοπαγιδεύτηκε δηλαδή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ