Islam ante portas

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστα Δημ Χρονόπουλου
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Τι ακριβώς συμβαίνει και τι –σίγουρα- μας αναμένει, ως Ευρώπη, Δύση, Χριστιανισμό, πολιτισμό, αρχές και αξίες;
Οι «φυλακισμένοι»- ελεύθεροι- (αυτό) γκετοποιημένοι Μουσουλμάνοι της Ε.Ε κυρίως, ασφυκτιούν και καταπιέζονται. Οι επυλίδες δεν είναι ελεύθεροι (ασύδοτοι ορθότερα) να κάνουν ό,τι θέλουν, να ζουν όπως θέλουν και να επιβάλλουν τα ήθη, έθιμα, βούλησή τους στους αυτόχθονες Ευρωπαίους (!). Αυτές, σε ελεύθερη μετάφραση είναι οι θέσεις του κ. Ερντογάν , ο οποίος εμφανίζεται ως αυτόκλητος προστάτης /αγαπητικός των απανταχού Μουσουλμάνων, Τούρκων και μη.
Προφανώς έχει κατά νου να … «απελευθερώσει» τους ομοθρήσκους του από την … «σκλαβιά» των Ευρωπαίων , στις χώρες των οποίων εγκαταστάθηκαν ιδία βουλήσει, εγκαταλείποντες τις δικές τους (!). -Ούτε το τσαγανό , όντας άκαπνος – δεν έχει τη δύναμη (επί του παρόντος τουλάχιστον) να το πράξει δυναμικά , εκστρατεύοντας μέχρι τις Βρυξέλες –όπως κάποτε ο Σουλεϊμάν που έφθασε προ των πυλών της Βιέννης. Το επιχειρεί έμμεσα, μέσω της ραγδαίας πληθυσμιακής αύξησής τους, την οποία και χρησιμοποιεί. Επιπρόσθετα ευνοείται από το δημογραφικό πρόβλημα των γηγενών. Θέλει –αρχικό στάδιο – να παρεμβαίνει εκλογικά –πολιτικά στα ευρωπαϊκά (κυρίως) πράγματα με τους ψηφοφόρους πολίτες Μουσουλμάνους. Αργότερα θα επακολουθήσουν (κατάλληλα υποδαυλιζόμενες και από τις δικές του μυστικές υπηρεσίες) εμφύλιες αναταράξεις και συρράξεις. Η πρόσφατη κρίση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων , αλλά και η πρωτόγνωρη επιστολική παρέμβαση των ένστολων Γάλλων προς τον Πρόεδρο κ. Μακρόν, είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας τους. Αναρωτιέμαι : τι άλλο χρειάζεται να γίνει προκειμένου να αντιδράσουμε ως χριστιανική Δύση στην επερχόμενη ισλαμική λαίλαπα; Προσωπικά συνεισέφερα, όσο μου ήταν μπορετό , με την γραφίδα μου που την μετέτρεψα –εδώ και αρκετά χρόνια – σε καμπάνα κρούσεως για την επαπειλούμενη Ι σ λ α μ ο π ο ί η σ η μας. Φωνή βοώντος. Βέβαια δεν επηρεάζονται εύκολα δύο παράγοντες: η διανοητική και ηθική υστέρηση , αλλά –κυρίως –τα οικονομικά συμφέροντα του πυγμαίου αναστήματος Δυτικών ηγετίσκων. Ουδεμία … εφίδρωση παρατηρείται εις ώτα μη ακουόντων.

Ούτε οι τυφλοί, οι εθελότυφλοι, οι παρωπιδοφόροι (οι φέροντες συμφεροντολογικές , ιδιοτελείς παρωπίδες) έχουν πιθανότητες να διακρίνουν τα προφανή, τα οφθαλμοφανή. Τι αναμένουν οι κουφόνοες; Ιδίως η ο ι κ ο ν ο μ ο κ ρ ά τ ε ι ρ α Γερμανία; Εντάξει έχει μεγάλες επενδύσεις και συμφέροντα στην Τουρκία . Ε και ; Χρειάζεται άραγε ιδιαίτερη ευφυΐα να αντιληφθεί πως αν μεσοπρόθεσμα ισλαμοποιηθεί , θα χάσει πολλά περισσότερα; Αυγά και καλάθια μαζί; Όμως , τόσο εκεί, όσο και σε άλλες χώρες, θα προηγηθεί κάτι που έχω κατ’ επανάληψη τονίσει /προβλέψει (όσο και αν δεν μου είναι επιθυμητό): ο σωβινισμός , η αυτοπεριχαράκωση, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, το αίσθημα αυτοσυντήρησης των Κρατών /Εθνών, θα επέλθει νομοτελειακά. Ολοκληρωτικά /στρατιωτικά καθεστώτα θα ανακύψουν αντιδραστικά. Και τότε – μοιραία – θα οδηγηθούμε σε εσωτερικές και εξωτερικές πολεμικές συγκρούσεις. Μακάρι να διαψευστώ. Όμως αυτό, εδώ και πολλά χρόνια, πιστεύω και γράφω.
Μπορεί τότε να αποτραπεί η τελική επικράτηση του Ισλαμισμού. Αλλά τα κατακερματισμένα, ολοκληρωτικά , εθνικά Κράτη της φοβικής περιχαρακωμένης Ευρώπης- και όχι μόνον – δεν θα είναι τα ίδια με τα σημερινά. Θα έχουν (πισω) γυρίσει μερικούς αιώνες πριν!.
Αν αυτό θέλουμε, αυτό θα έχουμε. Αρκεί να στηρίξουμε (νε) το φαιδρό σουλτανικό /προεδρικό κακέκτυπο.

ΥΓ Πρόβλεψη και προτροπή: Μόνον κατακερματισμός της Τουρκίας θα αποτρέψει την επιδιωκόμενη (όχι μόνον από τον Τούρκο Πρόεδρο δυστυχώς) ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και , συνακόλουθα, την Ι σ λ α μ ο π ο ί η σ η της Δύσεως.
Αν –επιτέλους- δεν συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα αλλαγής πλεύσης /πορείας έναντι των Ισλαμιστών , τότε αυτό θα σημαίνει κάτι που έχω ξαναγράψει: «Μωραίνει Κύριος ον Αλλάχ βούλεται απολέσαι» . Πάντως ο μέγιστος κίνδυνος δεν προέρχεται από εκείνους , αλλά από τους δικούς μας νάνους ηγέτες οι οποίοι άνοιξαν την κερκόπορτα.
Η επαπειλούμενη , ίσως και επικείμενη δύση της Δύσεως και του Χριστιανισμού, θα οφείλεται στον δικό μας εκφυλισμό και παρακμή. Όχι στο Ισλάμ !!!.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ