Έστειλαν υβριστικό μήνυμα στον Γιώργο Παπαδακη – Το διάβασε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει. Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Τι να πεις; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω… Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός. Γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση” τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: “Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Σε εμένα. Θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω.

Με αυτά τα λόγια απαντησε ο Γιώργος Παπαδακης σε ένα υβριστικό μήνυμα τηλεθεατή ο οποίος τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ