Πρόκληση πολέμου! Τουρκικό drone τώρα πάνω από την Ρόδο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar πετά αυτή τη στιγμή πάνω από τη Ρόδο! Στο χάρτη φαίνεται να έχει παραβιάσει όχι μόνο τα περιβόητα έξι μίλια, αλλά να προσεγγίζει την ξηρά! Μήπως είμαστε ηττημένοι πολέμου και δεν το γνωρίζουμε; Υπάρχει εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα ή όχι;

Μιλάμε για άλλη μια πρωτοφανή πρόκληση, η οποία αποδεικνύει ότι τούρκοι προετοιμάζονται για πολέμου, και όχι για συνομιλίες. Ενώ εμείς αντίθετα, τους επιτρέπουμε να κάνουν σουρωτήρι την εθνική μας κυριαρχία, λες και έγινε ήδη πόλεμος και εμείς είμαστε οι ηττημένοι! Θυμόμαστε την πρόσφατη περίπτωση με το τουρκικό drone πάνω από την Αλεξανδρούπολη.

A22E030A BE99 4719 804C 0EDA470E1550

Το τουρκικό μη επανδρωμένο που αυτή τη στιγμή παραβιάζει βάναυσα την ελληνική εθνική κυριαρχία, θα έπρεπε ήδη να έχει καταρριφθεί. Οποιαδήποτε άλλη αντίδραση είναι ανεπίτρεπτη. Και ανοίγει μία τεράστια κερκόπορτα, απέναντι στην εθνική μας ασφάλεια. Η κυβέρνηση καλό θα είναι να συνέλθει και να μην επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα υπέρ της Τουρκίας, διότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να την συγχωρέσει.

Η είδηση από το Militaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ