Μουσική, τσιμέντο και παρ – άνοια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πολύ ανησυχητικά τα νέα που έρχονται από το μέτωπο του κορωναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιτραπεί η μουσική στα κέντρα διασκεδάσεως! Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης. Ένα τέτοιο μέτρο είναι προφανές ότι μπορεί να οδηγήσει σε εξόντωση του γενικού πληθυσμού!

Παρ’ όλα αυτά, ως πολίτες οφείλουμε να επιδείξουμε κάποια ανοχή σε μία τέτοιου είδους απόφαση, παρά τους όποιους κινδύνους, γιατί είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σφάλμα της κυβέρνησης. Σε ό,τι άλλο μας είχαν υποσχεθεί πριν αλλά και αμέσως μετά τις εκλογές είναι όλοι λίρα εκατό!!

Μας είχαν μιλήσει για πατριωτισμό. Και ναι, τήρησαν την υπόσχεση στο έπακρο. Αποδέχθηκαν την Συμφωνία των Πρεσπών και αγωνίζονται μήπως δεν εφαρμοστεί καλά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά νοικιάζουν την Ακρόπολη, αφού πρώτα την τσιμέντωσαν, μην τυχόν και σαβουρντιστεί στις πέτρες καμμιά από τις μοντέλες του Ντιόρ. Έτσι η Ακρόπολη θα καταφέρει επιτέλους να αναδειχθεί παγκοσμίως. Όχι ότι δεν άρεσε μέχρι τώρα, αλλά ήταν αυτές οι νταμαρόπετρες που δεν βοηθούσαν αν ήθελες να φορέσεις δωδεκάποντο.

Έκαναν λόγο για ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Μια χαρά όλα! Μια ανησυχία που νιώσαμε από τις καθημερινές εκτελέσεις εξανεμίστηκε κι αυτή. Σε αυτό καταλυτική ήταν η βοήθεια του κ. Πορτοσάλτε, που είπε ότι οι μαφιόζοι ξέρουν καλό σημάδι. Άρα!!!! Θα πηγαίνουμε όλοι άφοβα για καφέ! Εντάξει, μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε κανέναν ελιγμό τύπου Matrix αν περάσει η σφαίρα πολύ κοντά μας.

Καλού κακού, πάντως, για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αστυνομικοί έχουν απλωθεί γύρω – γύρω στις πλατείες με τον καφέ ανά χείρας. Αν δεν έχουν καφέ ασχολούνται με τα κινητά τους. Αυτό είναι κόλπο. Το κάνουν να μην γίνεται αισθητή η παρουσία της αστυνομίας και βγει μετά η Αριστερά και μας μιλάει για αστυνομικό κράτος.

Πριν από ενάμιση μήνα ο πρωθυπουργός έκανε μία ανάρτηση στο Twitter με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και μίλησε για Εθνικό Σχέδιο Αναδάσωσης 165.000 στρεμμάτων! Μετά όμως, έκαναν τους λογαριασμούς τους και είδαν ότι τα δέντρα στοιχίζουν πολύ ακριβά. Έτσι, με τη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων, έστησαν στην Ομόνοια κάτι συνταύλιστρα που καθαρίζουν τον αέρα. Κάθε ένα από αυτά κάνει τη δουλειά που θα έκαναν 30 δέντρα! Αυτές είναι λύσεις! Λοιπόν, προτείνω όπου έχει καεί δάσος να φυτέψουμε αυτά τα καθαριστήρια του αέρα. Και εκεί γύρω στον Απρίλιο – Μάϊο που θα καρποφορήσουν να μαζέψουμε τη σοδειά για να την φάμε!

Υποσχέθηκαν καλοπληρωμένες δουλειές. Και ήρθε το νομοσχέδιο με το μέτρο – απάντηση σε κάθε εργασιακό πρόβλημα: Οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται με ρεπό! Κάποιοι αντιδραστικοί επιχείρησαν να οργανώσουν μαζικές διαδηλώσεις για το εν λόγω νομοσχέδιο, αλλά βγήκε η κ. Λατινοπούλου και εκφώνησε το «κατηγορώ» της για όσους έχουν τρίχες, για όσους δεν έχουν τρίχες, για όσους έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες, πανάδες και ακμή και ακυρώθηκαν οι όποιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Α, και τώρα που το θυμήθηκα, δεν πιστεύω να κυκλοφορούν ανάμεσά μας τίποτα αξύριστες;

Κατόπιν τούτου έγινε μια δημοσκόπηση και ο πρωθυπουργός συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 150%. Και κάπως έτσι άρχισε ο καυγάς με τρίτες χώρες που τον ζητούν. Εσχάτως στις χώρες αυτές προστέθηκε η Ισπανία. Είπαν ότι τον θέλουν για τις ταυρομαχίες. Πριτς! Σιγά μην τους τον δώσουμε!

Δήμητρα Παναγοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ