20/06/2021

Αφιέρωμα στην Κεφαλονιά απο την τηλεοραση του Αχελώου

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προβληθηκε αφιέρωμα στην Κεφαλλονιά.

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα ντοκυμαντέρ με τίτλο //Λουλούδια του Πελάγους// που ευγενώς παρεχώρησε ο ο παραγωγός και σκηνοθέτης κ Γιώργος Μεσσάρης και τον ευχαριστούμε.. Ακολουθούν συνεντεύξεις με τους κ Θεόδωρο Παντούλια Διευθυντή του Ξενοδοχείου MEDITERRANNE , του προέδρου των ξενοδόχων κ Γεράσιμου Τιμοθεάτου και του επιχειρηματία κ Ανδρέα Κοκόση πώς είναι ο Τουρισμός μετά την Πανδημία, Πότε πιστεύουν ότι θα επανέλθει ο Τουρισμός όπως ηταν πριν την πανδημία, Πόσο θα ωφελήσει ο εμβολιασμός και τι ζητούν από την Πολιτεία. Τούς ευχαριστούμε.

Ακολουθησε η τα Αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ Δώρα Μαρκάτου και ο δημιουργός των έργων κ Γεράσιμος Λεγάτος που μιλούν για το Λεύκωμα για το Ληξούρι με τίτλο //Το Ληξούρι ανάμεσα σε 2 σεισμούς 1867-1953 // που έκδοσε το Σωματείο για την Προβολή και Διάσωση την Πολιτισμικής Κληρονομιάς Ληξουρίου-Παλικής ο Πάλιος και τούς ευχαριστούμε.

Η εκπομπή εκλεισε με συνέντευξη από τον Καπετάν Γιώργο Σπηλιώτη Ποιητή και τον ευχαριστούμε. Να ευχαριστήσω τον φιλο και συνεργάτη Βιντεολήπτη κ Γιάννη Παπαδάτο για την πολύτιμη συνεισφορά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ