Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ψεύτικα προφίλ του κτηνοτρόφου που βίασε και απειλούσε την 14χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 35χρονος  ψάρευε ανήλικα κορίτσια στα social media και κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου κατ’ έξακολούθηση και παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σημερα οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τα στοιχεία απο τα ψεύτικα προφίλ του στο διαδίκτυο.

31B7C658 F9D9 47DE 933D 36ADCC311929

Πρόκειται για τον ΒΕΣΤΑΚΗ Αντώνιο του Αντωνίου, γεννηθέντα την 18-7-1986.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορουμένου σε έτερες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2822023333 του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και 2821025827 του Τμήματος Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα ψεύτικα προφίλ

Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούσε για να «ψαρεύει» ανήλικα θύματα από όλη την Κρήτη.

Ο κτηνοτρόφος χρησιμοποιούσε το όνομα προφίλ «Μανούσος Σφακιά» στο Facebook και το «manousossfakia» στο Instagram, καθώς επίσης και το όνομα προφίλ «Βεστάκης Αντώνης» στο Facebook και «bestakesantonis» στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος έπεισε την 14χρονη να τον συναντήσει την αποπλάνησε. Όταν η ανήλικη αρνήθηκε να τον συναντήσει εκ νέου εκείνος άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με άσεμνο υλικό και θα την εκθέσει στην οικογένειά της. Έτσι κατάφερε να αναγκάσει το μικρό κορίτσι να υποστεί και άλλους βιασμούς.

Το 14χρονο κορίτσι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωνε και έτσι οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα για την αρρωστημένη δράση του 35χρονου, σύμφωνα με την οποία αποδείχτηκε ότι και άλλα κορίτσια είχαν πέσει θύματα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ