28/07/2021

Αντί για τον πάγο, έσπασε τα νεύρα του Μητσοτάκη ο Νίκος Δένδιας!

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν ήταν μια συνάντηση «για να σπάσει ο πάγος», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο Βίλνιους της Λιθουανίας, μετά τη συνάντησή του με τον Λιθουανό ομόλογό του Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις.

Γιατί αρνήθηκε ο Μπάιντεν να δει τον Έλληνα πρωθυπουργό;

«Όπως είπε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, οι διαφορές είναι εκεί, οι διαφορές εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι μεγάλες και σημαντικές», Συμπλήρωσε ο έλληνας υπουργός εξωτερικών ο οποίος αρνήθηκε να παρευρίσκεται στην συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον τούρκο πρόεδρο.

Μπορεί ο Νίκος Δένδιας να επικαλείται τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι δηλώσεις του όμως είναι σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από τις επίσημες κυβερνητικές διαρροές. Ο Νίκος Δένδιας μάλιστα κατά την συνέχεια των δηλώσεων του, έφτασε και το θέμα του πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία, που απειλεί ολόκληρη την περιοχή, ενώ διευκρίνισε για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστούν οι ελληνοτουρκικές διαφορές αλλά και οι τουρκικές απειλές στην Κύπρο σε διμερές επίπεδο.

Ο πάγος λοιπόν μπορεί να μην έσπασε, σίγουρα όμως έσπασαν τα νεύρα του Κυριάκου Μητσοτάκη ακούγοντας τον υπουργό του να κινείται σε τελείως διαφορετικό κλίμα από αυτό που προσπάθησε να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ