Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 35χρονος Βούλγαρος για τον βιασμό της καθαρίστριας – Έκανε τον επαίτη για να μην συλληφθεί (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετράλωνα: Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας. Όπως αποκαλύφθηκε παρίστανε τον επαίτη για να μη συλληφθεί.

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 35χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.  Μάλιστα, ι κατηγορούμενο έκανε τον επαίτη σε πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να περάσει απαρατήρητος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ. Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και εντός της ημέρας, πιθανότατα το μεσημέρι, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

60ce499a2943d

Υπενθυμίζεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων κι αποφυλακίστηκε, πέντε χρόνια αργότερα, το 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ