Οι αναρτήσεις του ιερέα λίγο πριν το μακελειό με το βιτριόλι: Εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις – Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικες ειναι οι αναρτήσεις του ιερέα με το βιτριόλι στα social media, ακόμη και λίγες ώρες πριν την επίθεση στη Μονή Πετρακη. Μάλιστα με στοιχεία που φέρνει στο φως η Δημοκρατια, αποκαλύπτεται πως ο αρχιμανδρίτης ήταν μια σοβαρά διαταραγμένη προσωπικότητα, με έντονες ψυχικές μεταπτώσεις.

DCAC2ADE CBD4 498F B886 FD79BF5584A1 52813E5E 08CD 488B 8A61 18DD35BBB7CD 6A38C3FA 06CA 4A99 833B 2CCC4DD94166

Πριν από έναν μήνα ενημέρωσε γνωστό του ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει και με την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών απετράπη η πράξη του.

Στις 14 Απριλίου ανέβασε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο:

Εμείς οι Σερραίοι όταν δίνουμε τον λόγο μας τον κρατάμε. Κάτω από τα φουστάνια που λέτε κάποιοι, φοράμε παντελόνια. Ας βγει η απόφαση και τότε δεν θα μιλήσω με λόγια αλλά με πράξεις. Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσω γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία από τον Πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία.

Μάλιστα η Δημοκρατια συνομίλησε με ιερέα που αποκάλυψε ότι ο αρχιμανδρίτης τού τηλεφώνησε μόλις δύο ώρες πριν από την τραγική επίθεση στη Μονή Πετράκη και τον παρακάλεσε να προσευχηθεί προκειμένου να αθωωθεί:

Ακουγόταν απελπισμένος. Όμως ήρεμος. Δεν φαινόταν να έχει κάτι κακό στο μυαλό του. Όμως ήταν ασταθής. Προ ημερών με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου ζητούσε χρήματα. Έλεγε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και βαριά κατάθλιψη. Μου έλεγε ότι είναι καθαρός εδώ και επτά χρόνια. Άρα παλαιότερα έκανε ναρκωτικά. Άλλη φορά, πάλι, πριν λίγες μέρες, μου έλεγε ότι δεν είναι καλά, ξεσπά ξαφνικά σε κλάματα και κάπου πρέπει να νοσηλευτεί.

Πεντε ώρες πριν από την επίθεση, στην τελευταία ανάρτηση του έγραψε: Σας παρακαλώ αδελφοί, σήμερα ζητώ από την αγάπη σας την προσευχή σας σε μια μεγάλη δοκιμασία που περνώ, πείτε ένα κύριε ελέησον, κάντε ένα κομποσκοίνι, μια παράκληση, το έχω μεγάλη ανάγκη. Να είστε ευλογημένοι, η Παναγία να σας σκεπάζει. Ευχαριστώ πολύ.

Με πληροφορίες απο τη Δημοκρατια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ