Μας εξευτέλισαν η Μέρκελ και ο Μακρόν! Ζούμε ημέρες Γιώργου Παπανδρέου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεθνής διασυρμός της χώρας μας καθως Μερκελ και Μακρον ασκούν αυστηρότατη κριτική στην χώρας μας για χαλαρά μέτρα στον τουρισμό.

Ο διασυρμός μας ειναι πρωτο θεμα στο Bloomberg που μεταδίδει πως η Μέρκελ είπε στη Σύνοδο  Κορυφής στις Βρυξέλλες ότι κράτη- μέλη όπως η Ελλάδα καλωσορίζουν ταξιδιώτες που έχουν εμβολιαστεί με το Sputnik V παρόλο που το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει λάβει την έγκριση του EMA και δεν είναι ξεκάθαρο πόσο αποτελεσματικό είναι έναντι των νέων επικίνδυνων στελεχών του ιού.

Οι επισκέπτες αυτοί μπορούν να μετακινηθούν στη συνέχεια ελεύθερα στο εσωτερικό της Ε.Ε., ενω με τις θέσεις Μέρκελ συντάχθηκε και ο Μακρόν που συμφώνησε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο σχετικά με μια πιθανή απαγόρευση ταξιδιού από χώρες όπου η μετάλλαξη Δέλτα είναι ανεξέλεγκτη, εννοώντας το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Το πρακτορείο Bloomberg σημειώνει επίσης πως ερωτηθείς για τις παρατηρήσεις της Μέρκελ, Έλληνας αξιωματούχος είπε ότι η πλειοψηφία των ηγετών υιοθέτησε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, αναγνωρίζοντας ότι η μετάλλαξη Δέλτα έχει ήδη εξαπλωθεί στην ΕΕ και δεν υπάρχει λόγος νευρικότητας για τα ταξίδια.

Με πληροφορίες απο την kathimerini.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ