Μετά τα παλαμάκια στο ΕΣΥ, η διάλυση! Αμετανόητος Μητσοτάκης, θέλει να κλείσει δημόσια νοσοκομεία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ωρα που οι εμβολιασμοί εχουν πάρει την κατηφόρα η έννοια του Μητσοτακη αντί να κανει κάτι να τους ενισχύσει ειναι να ονειρεύεται κλείσιμο νοσοκομείων.

Μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Καθημερινή με μοναδικό στόχο να προαναγγείλει το κλείσιμο δημόσιων νοσοκομείων, κυρίως της περιφέρειας!

Οι εποχές που βγαίναμε στα μπαλκόνια μας για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς του εθνικού συστήματος υγείας, παρήλθαν. Η ηρωική προσπάθεια των λειτουργών της Δημόσιας περίθαλψης που έσωσαν χιλιάδες ζωές, πηγαίνει στα αζήτητα, προκειμένου να ωφεληθούν οι ιδιώτες. Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, ο περιβόητος ιδιωτικός τομέας απουσίαζε εκκωφαντικά.

Η προαναγγελία του πρωθυπουργού μάλιστα μέσω της συνέντευξης του, αφορά τα περιφερειακά νοσοκομεία, αυτά δηλαδή που σήκωσαν δυσβάστακτο βάρος κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εκεί που φάνηκαν οι ελλείψεις του κράτους. Αντί λοιπόν ο πρωθυπουργός να φροντίσει να ενισχύσει τα περιφερειακά νοσοκομεία, ετοιμάζεται να τα κλείσει!
Όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας, αλλά η μπανανία περιμένει πότε θα ελεγχθεί η πανδημία για να συνεχίσει τα ρουσφέτια στα ισχυρά συστήματα, εις βάρος των πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ