Τι κοινό στοιχείο έχουν τα εμβόλια με τις Πρέσπες; Μήπως τους ίδιους μηχανισμους προπαγάνδας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2018 η Συμφωνία των Πρεσπών εκτόξευε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων ενώ το 2021 σύμφωνα με παρόμοια έρευνα του ίδιου ινστιτούτου την συγκεκριμένη δουλεια την κανει το εμβολιο. Αυτά βλέπει ο Κωστοπουλος και βγάζει το νεο Nitro φαινεται.

Κυκλοφόρησε μια έρευνα απο το Ανδρολογικο ινστιτούτο σύμφωνα με την οποια η ερωτική ζωη των πολιτών σε Ελλάδα και Κυπρο εχει βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα χάρη στο εμβολιο.

Δείτε εδώ την περίφημη έρευνα: Το πιο πετυχημένο marketing για τα εμβόλια: Πώς οι εμβολιασμοί ανέβασαν την ερωτική διάθεση σε Ελλάδα και Κυπρο

540CD829 BBB5 4210 AE4E AA8598BC513C

Πριν απο λίγα όμως χρόνια, την εποχή που η τότε κυβερνηση προωθούσε την υπογραφή της συμφωνιας των Πρεσπών το ίδιο ινστιτούτο είχε κανει μια παρόμοια έρευνα, σύμφωνα με την οποια το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων «εκτόξευσε» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

BA5D6FFA 15BF 4C56 814F 96008222EED0

Συκφωνα με αυτή: Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ανδρολογικό Ινστιτούτο για τον τελευταίο μήνα, δείχνουν ξεκάθαρα, όπως ισχυρίζονται οι συγγραφείς τους, ότι τα πολιτικά πάθη έχουν άμεση επίδραση στα πάθη της κρεβατοκάμαρας, καθώς διπλασίασαν τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών και το σεξ ήταν μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πιο άγριο από άλλες φορές.

Στη νέα έρευνα συμμετείχαν χίλια άτομα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, με διαδικτυακά ερωτηματολόγια και με ζωντανές συνεντεύξεις πεδίου. Ως χρονικός ορίζοντας της έρευνας θεωρήθηκε ο τελευταίος μήνας και ως κριτήριο της διαφοράς του ερωτικού πάθους των Ελλήνων ορίστηκε η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών ανά μήνα.

Όπως εξηγεί ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, ο συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Χρήστος Φλιάτουρας, «σε παλιότερες έρευνες τα στοιχεία έδειχναν έναν μέσο όρο επαφών έξι φορές τον μήνα. Σε αντίθεση με τον «καυτό» αυτό μήνα, οπότε η ερωτική διάθεση διπλασιάστηκε στις δώδεκα φορές – σαφής διαφορά και χωρίς υποψία στατιστικού λάθους».

Τα ευρήματα προκαλούν εντύπωση ακόμη και στους ίδιους του ερευνητές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, καθώς φαίνεται ότι βάσει ενός συγκεκριμένου μηχανισμού, «τα πατριωτικά αισθήματα, που θεωρούνται εν γένει ηθικά, “μπλέκονται” με εκείνα που υπερισχύουν στην κρεβατοκάμαρα».
(Όλη η έρευνα στο enikos.gr).

Τα συμπεράσματα δικα σας……..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ