Χρησιμοποιούν το εμβολιο σαν πρόσχημα για να κάνουν απολύσεις στο δημόσιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιστευουν οτι θα απολύουν κόσμο απο τις δουλειές του και οι πολίτες θα τους χειροκροτάνε. Μιλάμε για πολιτική διατροφή χωρίς προηγούμενο.

Χρυσή ευκαιρία για τα νεοφιλελεύθερα τρωκτικά του Μητσοτακη που βρήκαν την ευκαιρία με πρόσχημα το εμβολιο να ανοίξει παράθυρο για απολύσεις στο δημόσιο.

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η δημόσια υγεια ούτε τίποτα, απλώς ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να αρχίσουν οι απολύσεις στο δημόσιο ώστε να υπάρχει πάτημα πάνω στο οποιο στη συνέχεια θα βασιστούν για να προχωρήσουν και σε μεγαλύτερο αριθμό απολύσεων.

Ηδη υπήρχε σχεδιο απο την αρχή της διακυβέρνησης Μητσοτακη, το 10% των υπαλλήλων σε κάθε υπουργείο να είναι μετακλητοί που θα διορίσουν οι ίδιοι, δηλαδή σε ένα υπουργείο με 2.000 υπαλλήλους μιλάμε για 200 άτομα.

Και για να συμβεί αυτο κάποιοι από τους σημερινούς υπαλλήλους θα πρέπει να απομακρυνθούν με εύσημο τρόπο ώστε να δημιουργηθούν επιπλέον κενές θέσεις που θα καλύψουν οι νέοι μετακλητοί της κυβέρνησης.

Βέβαια κάποιοι είχαν προειδοποιήσει με στοιχεία αλλα ποιος τους πίστευε;

Δεκάδες Μετακλητούς θα διορίσει σε κάθε υπουργείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επιστρεφουν ακόμη και από το εξωτερικό γαλάζια παιδιά για μια θεσούλα στο δημόσιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ